HUGO is vanaf 20 juni te koop op DVD en Blu-ray Disc. Ook in 3D-versie.

Paramount


Paramount presenteert:

 

DE LEGENDARISCHE REGISSEUR EN 2012 GOLDEN GLOBE® WINNAAR* MARTIN SCORSESE BRENGT HET MAGISCHE AVONTUUR VAN HET JAAR

HUGO (DVD & Blu-ray Disc)

De veelgeprezen en betoverende film komt 20 juni 2012 uit op Blu-ray 3D™, Blu-ray Disc en DVD

3D_HUGO_Superset.jpgHet grensverleggende en originele avontuur HUGO van de befaamde regisseur Martin Scorsese wordt 20 juni a.s. uitgebracht op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD.  HUGO is bekroond met 5 Oscars®, 1 Golden Globe® en 2 BAFTA® Awards en vertelt het hartverwarmende en magische verhaal van een weesjongetje dat binnen de muren van het Parijse treinstation woont. HUGO is oogstrelend mooi in 3D gefilmd en biedt het hele gezin een fantasierijk avontuur, waar men bij kan wegdromen.

Synopsis
Welkom in de magische wereld vol spectaculair avontuur! Wanneer het vernuftige weesjongetje Hugo een geheim ontdekt dat zijn vader heeft achtergelaten, begint hij aan een avontuur vol mysterie dat zijn leven en dat van iedereen om hem heen verandert. Academy Award-winnaar** filmmaker Martin Scorsese nodigt je uit op een ongelooflijke reis, waar de liefde voor de film in elke vezel voelbaar wordt.

Paramount Pictures en GK Films presenteren een GK Films/Infinitum Nihil Production en Martin Scorsese film: “Hugo,” van regisseur Martin Scorsese, scenarioschrijver John Logan, gebaseerd op het boek The Invention of Hugo Cabret van Brian Selznick.   De film is geproduceerd door Graham King, Tim Headington, Scorsese en Johnny Depp.   Uitvoerend producenten zijn Emma Tillinger Koskoff, David Crockett, Georgia Kacandes en Christi Dembrowski. Music supervisor is Randall Poster; casting werd verzorgd door Ellen Lewis.

HUGO is verkrijgbaar als drie-disc Blu-ray 3D/Blu-ray Disc/DVD combo pack, alsmede een twee-disc Blu-ray Disc/DVD combo pack, ieder met bijna een uur aan achter-de-schermen bonusmaterialen, waaronder een uitgebreide making-of featurette, een terugblik op de uitzonderlijke werken van filmmaker Georges Méliès, een kijkje op de mechanische man in het hart van HUGO, plus interviews met cast en crew en meer.  De film is ook verkrijgbaar als 1-disc DVD.

HUGO Blu-ray Disc/DVD Combo Pack
De HUGO Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 7.1 DTS-HD Master Audio. De DVD in de combo pack wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TVs met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround.  De combo pack bevat tevens de volgende elementen:

Blu-ray Disc

  • Feature film in high definition
  • Shoot the Moon (The Making of Hugo)
  • The Cinemagician, Georges Méliès
  • The Mechanical Man at the Heart of Hugo
  • Big Effects, Small Scale
  • Sacha Baron Cohen: Role of a Lifetime

DVD

  • Feature film in standaard definition

HUGO Blu-ray 3D/Blu-ray Disc/DVD Combo Pack
De HUGO Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD combo pack bevat alle elementen van bovenstaande editie, plus een Blu-ray 3D in 1080p high definition met Engelse 7.1 DTS-HD Master Audio.  De Blu-ray 3D bevat de bioscoopfilm in high definition en 3D.

HUGO Single-Disc DVD
De single-disc DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TVs met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround.  De disc bevat de film in standard definitie en Shoot The Moon (The Making of Hugo).

Screenshot

Releasedatum: 20 juni 2012
Consumentenprijs:
€ 29,99 (Blu-ray 3D/Blu-ray Disc/DVD combo pack)
€ 24,99 (Blu-ray Disc/DVD combo pack)
€ 19,99 (DVD)
Speelduur: 126 minuten
Kijkwijzer: 9, angst

Recente artikelen

Laatste reacties

Johan Scorsese  |  09-05-2012

Geheel scherm vullend. In de bioscoop was ie ook niet in cinemascope... Waarom heeft iedereen iets tegen balken? Ik stoor me er niet aan. Heb ze zelfs liever so...
Lees meer >

Johan Scorsese  |  09-05-2012

Ik vond Hugo maar een zwaar overtrokken werkje, wat veel te veel op de vorm leunt voor mij. The Dark Knight heb ik heel recent nog gezien en vond er wederom war...
Lees meer >

WaymannDirector  |  09-05-2012

Hugo, geweldige film ! Is de film trouwens geheel scherm vullend of met balken boven en onder? Ik vrees het ergste... Geheel scherm vullend. In de bioscoop w...
Lees meer >

Johan Scorsese  |  09-05-2012

Hugo, geweldige film ! De bioscoop release in Nederland was al laat, dus dan is de DVD/BR release dat ook. Gelukkig wonen we niet in Duitsland, daar komt ie 23 ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina