In Therapie - TV-serie al vanaf 14 september op 6-DVD's

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


Jacob Derwig, Carice van Houten, Halina Reijn, Kim van Kooten in

IN THERAPIE

Een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie

Sinds 26 juli zendt de NCRV met veel succes gedurende zes weken, vijf avonden in de week op Nederland 2, de nieuwe dramaserie IN THERAPIE op televisie uit. Een topcast bestaande uit onder andere Jacob Derwig, Carice van Houten, Halina Reijn en Kim van Kooten neemt de kijker mee op een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie. De serie is geproduceerd door NL Film (o.a. De Storm, TV-series Keijzer & de Boer Advocaten, Verborgen Gebreken, SpangaS). IN THERAPIE is geregisseerd door NL Film producent Alain de Levita. In Amerika trok de serie (In Treatment) miljoenen kijkers en leverde het HBO een Emmy op. Het basisconcept is afkomstig uit Israël.

Nu reeds kunnen we melden dat de volledige serie van 30 afleveringen, zoals deze in Nederland op de televisie wordt uitgezonden, vanaf 14 september verkrijgbaar is als 6 DVD. Meer dan 12 uur verslavende en meeslepende televisie.

cover

Korte inhoud
Conflicten, ontkenning en intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als jouw eigen leven een chaos is? Paul Westervoort (Jacob Derwig) heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn privéproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creëren waarin zijn patiënten aan zichzelf kunnen werken. Maar Pauls emoties over zijn huwelijk met Karen (Kim van Kooten) en zijn relatie met zijn kinderen dringen meer en meer de praktijkruimte binnen.

Zo is er Lara (Halina Reijn). De aantrekkelijke arts die hij op maandag behandelt. Zij verklaart hem de liefde en zal niet rusten tot hij die liefde beantwoordt. Of Aron (Dragan Bakema) op dinsdag, een ogenschijnlijk keiharde luchtmachtpiloot die vindt dat hij alle recht heeft om in Pauls privéleven te spitten. Bij Sophie (Gaite Jansen), de jonge turnster met suïcidale neigingen, lijkt Paul nog het meest in zijn element. Zij komt op de woensdag naar de therapie. Maar waarom lukt het Paul niet om een normaal gesprek met zijn eigen dochter te voeren? Op donderdag zijn er Aya en Michel (Carice van Houten en Frederik Brom). Een stel met relatieproblemen dat hij coacht, terwijl zijn eigen huwelijk op instorten staat. Iedere vrijdag bezoekt Paul zijn supervisor Mira (Elsie de Brauw). Ook dat gaat niet zonder worstelingen gepaard. Paul stelt continu Mira's methoden ter discussie. Gedurende zes weken glijdt Paul naar de rand van de afgrond. Is het leven echt beter als het wordt geanalyseerd?

Regie: Alain de Levita

Technische gegevens
Speelduur: ca. 750 minuten (30 afleveringen van 25 minuten)
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital
Genre: TV-serie
Kijkwijzer: AL, grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs: € 24,99

Vanaf 14 september verkrijgbaar op 6 DVD.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina