Indies: Klachtenafhandeling Crime Scene Investigation

Klachtenafhandeling Crime Scene Investigation

Indies heeft klachten ontvangen van consumenten met betrekking tot DVD\'s van Crime Scene Investigation, die niet goed zouden functioneren. Vanwege deze reden, is een onderzoek uitgevoerd om vast te stellen of het een produktiefout betreft of niet.

Het onderzoek wijst uit, dat in een specifieke produktie-run van \'Crime Scene Investigation 2.13-2.23\' de DVD\'s onder de verkeerde spanning gedroogd zijn, waardoor sommige DVD-spelers deze DVD\'s niet goed kunnen afspelen: de DVD start niet, staakt na enige tijd of speelt niet helemaal goed af.

De DVD\'s uit deze run zijn reeds allemaal verkocht. De Crime Scene Investigation DVD\'s die nu in de winkel liggen, zijn of exemplaren uit een andere, goed geproduceerde run, of exemplaren uit een nieuwe en onder de strengste controle geproduceerde run. Inmiddels is met alle consumenten die een klacht over hun CSI DVD-pack hebben ingediend bij Indies, contact opgenomen. Zij kunnen het DVD-pack omruilen via Indies.

Mochten er onverhoopt nog consumenten zijn die tot de constatering komen dat DVD\'s van een CSI-pack dat zij hebben gekocht, niet functioneren; u kunt contact opnemen met de winkel waar de DVD\'s gekocht zijn. Mits met bon en binnen de vastgestelde ruiltermijn, kan het DVD-pack hier geruild worden.

Het kan voorkomen dat er consumenten zijn die een CSI DVD-pack hebben aangekocht in mei, juni en juli 2004 -waarvan de DVD\'s afkomstig kunnen zijn uit de run waarvan de DVD\'s niet (goed) afspelen- en deze niet meer kunnen ruilen. U kunt een e-mail sturen naar csi@indies.nl. Deze mogelijkheid staat alleen open voor consumenten die aan genoemde voorwaarden voldoen! Met hen zal contact worden opgenomen om een passende oplossing aan te bieden.

Tot slot wil Indies excuses aanbieden aan de mensen die hinder ondervinden of hebben ondervonden door de produktiefout. Wij hopen u hiermee een passende oplossing te hebben aangeboden en u voldoende op de hoogte te hebben gesteld.

Recente artikelen

Laatste reacties

Koffie  |  08-08-2004

Even een schopje. Zijn er mesnen die naar aanleiding van dit bericht ook gemaild hebben ? Ik heb mijn mail namelijk al meer dan ween week geleden verstyyrd, m...
Lees meer >

detulp050  |  03-08-2004

Merkwaardig genoeg had ik vandaag ook een probleem met CSI serie 1, aflev. 1 tm 12. Mijn DVD's waren bekrast bij aankoop, maar zag het pas thuis. Pas de vierde ...
Lees meer >

Koffie  |  02-08-2004

Precies, bij mij precies hetzelfde. Ik ben niet voor niets op de eerste dag van uitgave naar de winkel gegaan om mij ervan te verzekeren dat ik 'm *en* meteen ...
Lees meer >

Danny Woensdregt  |  01-08-2004

- Zijn er mensen die de DVD's los opgestuurd hebben ? Ik heb het er niet zo op, om de hele digipack op te sturen ivm mogelijke schade Het is, denk ik, ook ni...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina