Indrukwekkende film FLIGHT vanaf 19 juni op Blu-ray Disc en DVD

Universal Pictures presenteert:

FLIGHT

Indrukwekkende en meeslepende film verschijnt 19 juni op Blu-ray Disc en DVD

      Flight - BD 3D.jpgUniversal Pictures Benelux brengt op 19 juni de aangrijpende thriller FLIGHT uit op Blu-ray en DVD. In de door critici en publiek geprezen film van regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away), vertolkt Denzel Washington op indrukwekkende wijze de rol van piloot Whip Whitaker. Whitaker weet op miraculeuze wijze een neerstortend vliegtuig aan de grond te zetten, waardoor hij het leven van bijna alle inzittenden redt. In eerste instantie wordt Whip als een ware held onthaald, maar naarmate meer details over de crash bekend worden, komt Whip onder vuur te liggen. Wat volgt is niet alleen een aangrijpende strijd tussen de National Transportation Safety Board en Whitaker, maar bovenal een strijd met zichzelf, zijn verslavingen en zijn moraal.
Denzel Washington werd voor zijn glansrol in FLIGHT genomineerd voor een Academy Award, Golden Globe®, SAG en Critics' Choice award. Naast hoofdrolspeler Washington zien we John Goodman in de rol van Whip's vriend en drugsleverancier, Don Cheadle als Whip's advocaat, Kelly Reilly in de rol van mede-verslaafde, Bruce Greenwood als vakbond afgevaardigde, Melissa Leo in de rol van aanklager en tenslotte Brian Geraghty als co-piloot.
FLIGHT verschijnt als Blu-ray met bijzonder bonusmateriaal, waaronder een special die de kijkers meeneemt achter de schermen en uitleg van de filmmakers over hoe de angstaanjagende vliegtuigcrash tot stand is gekomen. De twee-disc editie bevat bovendien de hoogtepunten uit een Q&A panel. De film verschijnt ook als single-disc DVD.

FLIGHT Blu-ray Disc

De FLIGHT Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD in de combo pack wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital.
De Blu-ray Disc bestaat uit:
• Speelfilm in high definition
• Origins of Flight
• The Making of Flight
• Anatomy of a Plane Crash
• Q&A Highlights

FLIGHT Single-Disc DVD
De single-disc DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital. De disc bevat de speelfilm in standard definition.
Paramount Pictures presenteert een Imagemovers/Parkes + MacDonald productie: "Flight", geregisseerd door Robert Zemeckis. Flight is geproduceerd door Parkes/MacDonald Production's Walter F. Parkes, Laurie MacDonald en Robert Zemeckis, Steve Starkey en Jack Rapke van ImageMovers. De uitvoerend producent is Cherylanne Martin. Het script is van John Gatins.


FLIGHT

Releasedatum:

19 juni 2013

Consumentenadviesprijs: € 29,99 (Blu-ray/DVD combo pack)
  € 19,99 (DVD)
Speelduur: 138 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

Universal Pictures Benelux verzorgt in Nederland de distributie van FLIGHT op Blu-ray Disc en DVD.

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina