Instant Ink - HP biedt een abonnement op je inkt!

HP Instant Ink is een service van HP die automatisch nieuwe cartridges bestelt voor je printer. Dankzij deze handige services zit je nooit meer zonder inkt. Je zal nooit meer naar de winkel hoeven te gaan om cartridges te kopen of een refill kit te gebruiken. Waarom? Omdat HP Instant Ink niet alleen automatisch werkt, maar ook een stuk goedkoper is.

Automatisch cartridges vullen met HP Instant Ink

Vul jouw cartridges automatisch aan met HP Instant Ink. Je printer bestelt zelf nieuwe cartridges als de jouwe bijna leeg zijn. Op die manier zit je dus nooit meer zonder inkt voor jouw printer. De Instant Ink cartridges zijn weer wat groter dan de normale XL cartridges, dus ze gaan een flink stuk langer mee. De cartridges zijn goedkoop, want je bespaart met een Instant Ink service tot wel 70% op de printkosten die je gewend bent.

Is HP Instant Ink echt goedkoper?

Hoeveel je daadwerkelijk kunt besparen hangt in het geheel af van hoeveel je print. Maar HP Instant Ink is sowieso goedkoper dan de originele cartridges en vaak ook goedkoper dan hervulbare cartridges. Je betaalt namelijk voor wat je print en niet voor de inkt. Een soort rekeningprinten dus! Of je nu een compleet e-boek of alleen maar foto’s uitprint, de kosten per pagina zijn hetzelfde. Ook maakt het niet uit of je in kleur of grijstinten print, daardoor weet je vooraf wat de kosten zullen zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil jij al je kekke kiekjes uitprinten? Dan doe je dat met een gerust hart, want je inkt zal niet zomaar op zijn.

Een paar ervaringen van gebruikers van HP Instant Ink

  • “Maak je geen zorgen over het tekort aan Inkt met je HP-printer. HP Instant Ink weet het juiste moment om jouw nieuwe levering te verzenden. Je wordt als een speciaal iemand behandeld met hun slimme cartridges die je niet in de reguliere winkels kunt krijgen. Goedkoop ook!”
  • “Weet wanneer inkt moet worden verzonden, dus ik hoef niet om 01.00 uur 's nachts iets te kopen! (ja, ik moest dat een keer doen!)”
  • “Ik werk thuis en dankzij HP Instant Ink hoef ik me niet meer druk maken over het opraken van inkt als ik midden in de nacht of midden in een subsidievoorstel zit. Ik ben dol op het programma en vertel het aan al mijn vrienden!!”
  • “Ik heb de kosten van inktcartridges in de winkel vermenigvuldigd met het aantal keren dat ik ze meestal binnen een jaar vervang, en dat was meer dan het dubbele van de prijs van de Instant Ink-service. Verder hoef ik niet eens na te denken over inkt. Ik weet dat ik kan afdrukken wat ik wil, wanneer ik wil.”
  • “Zeer zuinig en zorgeloos printen. Ik hoef geen foto's meer te laten afdrukken in de kiosk en nog belangrijker, ik kan alle foto's die ik wil afdrukken.”

Natuurlijk heeft iedereen een andere ervaring met Instant Ink. Het voordeel is gelukkig dat je het eerst geheel gratis kunt proberen, zodat je zelf HP Instant Ink ervaringen op kunt doen. Meningen verschillen, en de allerbeste maatstaf is toch altijd jouw eigen ervaring.

Meer weten?

Kijk dan even hier voor meer informatie en voor de tarieven.


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina