INSTINCT en DE LIEFHEBBERS binnenkort op DVD en Video On Demand

September Film brengt op 19 februari twee Nederlandse films uit op DVD en Video on Demand

Actrice Halina Reijn (Zwartboek) debuteert als regisseuse met de film INSTINCT, met Carice van Houten (Game of Thrones, Zwartboek) en Marwan Kenzari (Wolf, Aladdin) in de hoofdrollen. Een psychologe moet een zedendelinquent analyseren of deze op proefverlof vanuit een TBS-kliniek mag. DE LIEFHEBBERS is een tragikkomische film van Anna van der Heide, waarin een welwillende politieagent op het punt staat een zenuwinzinking als hij dreigt de voogdij over zijn dochter te verliezen.

Instinct DVDDe Liefhebbers DVD

INSTINCT (DVD & VOD)

Instinct DVDErvaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Regie: Halina Reijn
Met o.a: Carice van Houten, Marwan Kenzari
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Nederlands, Frans
Genre: Drama
Lengte: 94 min
Kijkwijzer: 16

Te koop bij Bol.com

 

DE LIEFHEBBERS (DVD & VOD)

De Liefhebbers DVDPolitieagent Jim Arnaud hield van zijn moeder. Hij hield ook van zijn ex. Toch gaat hij nu als gescheiden vader door het leven, die zijn overleden moeder vreselijk mist. Hij doet zijn uiterste best het hoofd boven water te houden, maar het zit hem allemaal niet mee. Als hij ook nog de voogdij over zijn dochter dreigt kwijt te raken, is de maat is echt vol. Een tragikomisch portret over een welwillende politieagent en een naderende zenuwinzinking.

Regie: Anna van der Heide
Met o.a: Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen, Jelka van Houten, Guy Clemens, Sanne Samina Hanssen, Aiko Beemsterboer, Bas Keizer
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Engels
Genre: Drama
Lengte: 92 min
Kijkwijzer: 12

Te koop bij Bol.com

Verkrijgbaar vanaf 19 februari op DVD en VOD

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina