J.K. Simmons in het mooie drama THE BACHELORS - nu op DVD verkrijgbaar

Vader en zoon op een persoonlijke reis in

THE BACHELORS

The Bachelors DVD

Vanaf 11 oktober op DVD

In THE BACHELORS zien we hoe Bill Ponder na de dood van zijn vrouw zijn kleinsteedse omgeving verruilt voor de grote stad. Samen met zijn 17-jarige zoon Wes begint hij met een schone lei. Maar ondanks alle pijn, loert er voor zowel Bill als Wes een nieuwe liefde om de hoek. Relaties worden op de proef gesteld, ruzies en verzoeningen volgen elkaar in rap tempo op en gaandeweg ontdekken vader en zoon hun ware zelf.

Synopsis:
Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

The Bachelors is ontroerend, maar vaak ook onweerstaanbaar grappig. Thema's als verlies en verwerking, liefde en verzoening komen aan bod. Met schitterende vertolkingen van Oscarwinnaar J.K. Simmons en Julie Delphy, maar ook van jong talent Josh Wiggins en Odeya Rush.

Regie: Kurt Voelker
Cast: Harold Perrineau Jr., J.K. Simmons, Julie Delpy, Odeya Rush, Josh Wiggins

Genre: Drama
Speelduur: 95 min
Taal: Engels
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 anamorf
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 12

The Bachelors still

Releasedatum: 11 oktober

Source 1 Media Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina