Judas and the Black Messiah is vanaf 15 september beschikbaar op EST en vanaf 22 september op VOD, Blu-ray™ en DVD

In de jaren '60 liet de FBI haar oog vallen op Fred Hampton, de charismatische leider van de beruchte Black Panthers. De straatcrimineel William O'Neal wordt ingehuurd om te infiltreren in de partij en zo kostbare informatie over Hampton en zijn plannen door te spelen aan de autoriteiten. 

Judas and the Black Messiah vertelt het verhaal van deze riskante operatie, waarin Daniel Kaluuya ('Get Out') en LaKeith Stanfield ('Knives Out') schitteren als respectievelijk Hampton en O'Neal. Voor zijn acteerprestatie won Daniel Kaluuya de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. In totaal won de film 2 Oscars, uit 6 nominaties.

Judas and the Black Messiah is binnenkort beschikbaar: 
  • 15/09/2021 - EST via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 22/09/2021 - VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 22/09/2021 - Blu-ray™ & DVD
SYNOPSIS
Eind jaren ’60, gaat William O’Neal (LaKeith Stanfield), een kleine misdadiger, akkoord met een samenwerking met de FBI als informant. Hij zet zijn leven op het spel en infiltreert in de Black Panther Party met als taak om hun charismatische leider, voorzitter Fred Hampton (Daniel Kaluuya) die doelwit is van de autoriteiten, in de gaten te houden.
 
 

 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina