Jumanji: Welcome to the Jungle is vanaf 2 mei verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en 4K-UHD

The game has evolved

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE

Jumanji Welcome to the Jungle DVD, Blu-ray UHD

Vanaf 2 mei beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K UHD
als ook op 3D Blu-ray en Steelbook

Jumanji: Welcome to the Jungle, hét grootste en leukste avontuur voor de hele familie! Ontdek dit avontuur samen met een sterrencast bestaande uit o.a. Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan. De film zal vanaf 21 april digitaal beschikbaar zijn in Nederland. Vanaf 2 mei vind je de film ook op 4K Ultra HD/Blu-ray, Blu-ray, DVD en on demand. 

Ontdek de spannende wereld van Jumanji met Dwayne Johnson (Fast and the Furious francise), Jack Black (Goosebumps), Kevin Hart (Central Intelligence) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy). Als vier tieners worden ze tijdens het nablijven de wereld van een mysterieuze videogame ingezogen. Samen moeten ze het spel uitspelen om weer terug te kunnen keren naar de echte wereld. Nick Jonas (Scream Queens) en Bobby Cannavale (Ant-Man) spelen belangrijke bijrollen in Jumanji: Welcome to the Jungle

Dankzij de home entertainment release van Jumanji: Welcome to the Jungle kunnen fans zich helemaal onderdompelen in de wereld van Jumanji. Bij het bonusmateriaal vind jenamelijk nog meer grappige scènes, actie en fun, inclusief een hilarische gag reel, videoclip en drie featurettes die je een kijkje achter de schermen geven.

Jumanji Still

Synopsis
Wanneer vier jongeren een oude videogame console vinden met een spel waar ze nog nooit van gehoord hebben – Jumanji – worden ze onmiddellijk in de jungle setting van het spel gezogen waarbij ze de avatars worden die ze gekozen hebben. Gamer Spencer wordt een gespierde avonturier (Dwayne Johnson); football-speler Fridge verliest (naar eigen woorden) "de bovenste halve meter van zijn lichaam" en wordt een Einstein (Kevin Hart); het populaire meisje Bethany wordt een mannelijke professor van middelbare leeftijd (Jack Black); en de verlegen Martha wordt een onbevreesde krijger (Karen Gillan). Ze ontdekken dat je Jumanji niet gewoon speelt – je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan, ontdekken wat Alan Parrish 20 jaar eerder verlaten heeft, en hun mening over zichzelf veranderen – of ze zullen voor altijd vastzitten in het spel…

Regie: Jake Kasdan
Cast: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan
Genre: Actie, Avontuur

Bereid je voor om te rocken met Jack Black en Nick Jonas die een geweldige versie maakten van het originele themalied van de film in de epische videoclip “Jumanji Jumanji.” Fans kunnen Nigel, de onverschrokken gids, volgen terwijl hij hen begeleidt in een tocht achter de schermen in “Journey Through The Jungle: The Making of Jumanji.” In “Meet the Players: A Heroic Cast,” vertellen Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan hoe het was om in de huid van hun personages te kruipen en met elkaar samen te werken. Fans zullen ook meer te weten komen over het getalenteerde team van visual effects artiesten en hoe zij één van de meest spannende scènes “Attack of the Rhinos!” creëerden.

Op de Blu-ray versies vind je bovendien twee exclusieve bonus features, waaronder “Surviving the Jungle: Spectacular Stunts!”, een eerste blik op de manier waarop de meest opvallende stunts ontwikkeld en uitgevoerd werden. “Book to Board Game to Big Screen & Beyond! Celebrating The Legacy of Jumanji” is een nostalgische reflectie op de geschiedenis van Jumanji waarin de cast en filmmakers terugblikken op de populaire originele film van 1995 en nadenken over hoe deze nieuwe film het meeslepende verhaal van het origineel eert.

Jumanji Still

Blu-ray bonusmateriaal

 • Gag Reel
 • “Jumanji, Jumanji” videoclip van Jack Black en Nick Jonas
 • Vijf extra featurettes:
  • “Journey Through The Jungle: The Making of Jumanji
  • “Meet the Players: A Heroic Cast”
  • “Attack of the Rhinos!”
  • “Surviving the Jungle: Spectacular Stunts!”
  • “Book to Board Game to Big Screen & Beyond! Celebrating The Legacy of Jumanji

DVD bonusmateriaal

 • Gag Reel
 • “Jumanji, Jumanji” videoclip van Jack Black en Nick Jonas
 • Drie extra clips:
  • “Journey Through The Jungle: The Making of Jumanji
  • “Meet the Players: A Heroic Cast”
  • “Attack of the Rhinos!”

4K Ultra HD

De 4K Ultra HD bevat de feature film met Dolby Vision high dynamic range en Dolby Atmos geluid, alsook de Blu-ray versie met bonusmateriaal in HD.

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 114 minuten
Audio: Engels, Duits, Frans, Russisch - Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.39:1
Ondertiteling: Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands e.v.a.

Technische specificaties BD:
Speelduur: 119 minuten
Audio: Engels, Duits, Frans, Russisch - DTS-HD MA 5.1
Beeld: 2.39:1
Ondertiteling: Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands e.v.a.

Technische specificaties UHD:
Speelduur: 119 minuten
Audio: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Russisch - DTS-HD MA 5.1 - Engels - Dolby Atmos
Beeld: 2.39:1
Ondertiteling: Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands e.v.a.

Jumanji Still

Sony logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina