Just Entertainment: Twaalf afleveringen 'Derrick' op DVD

Twaalf ‘Derricks’
in luxe DVD-verzamelbox

Twaalf afleveringen van de populaire TV-serie ‘Derrick\' zijn binnenkort verkrijgbaar in een DVD-verzamelbox. Just Entertainment selecteerde een aantal uitzonderlijk sterke afleveringen en brengt deze uit in een speciale luxe verpakking. De DVD-box is vanaf half april verkrijgbaar.

‘Derrick’ was jarenlang de best bekeken Krimi op televisie. Sinds de start in 1974 groeide de serie in de loop der jaren uit tot een ware rage. Ook Nederland kent nog steeds veel fans. Voor hen is de verzamelbox van Just Entertainment een verzamelaarobject vol nostalgie.
Wie herinnert zich niet de beroemde titelsong ‘Angel of Mine’ van Les Humphries, de dure huizen in München en omstreken waar veel van de moorden werden gepleegd en vooral de onverstoorbare hoofdinspecteur Derrick en zijn trouwe assistent Harry Klein die samen honderden moordenaars ontmaskerden. Toen het doek voor de serie viel, hadden kijkers in ruim 100 landen er bijna 25 jaar lang geboeid naar gekeken. In totaal zijn er 281 afleveringen gemaakt. De luxe verzamelbox van ‘Derrick’ bestaat uit een digipack met sleeve met zes DVD’s, met twee afleveringen per DVD.

Releasedatum van de box is 14 april 2005.
De consumentenadviesprijs bedraagt € 24.95.

De box bevat de volgende afleveringen:
- Anna Lakowski
- Herr Kordes braucht eine Million
- Der Fall Weidau
- Der Mord, der ein Irrtum war
- Mordecho
- Die Tochter des Mörders
- Die Nächte des Kaplans
- Mama Kaputtke
- Ein merkwürdiger Tag auf dem Land
- Gesang der Nachtvogel
- Fundsache Anja
- Die Nacht des Jaguars

Recente artikelen

Laatste reacties

Dennis Kuijper  |  24-05-2006

Het wordt is tijd dat hier seizoen boxen van komen.
Lees meer >

Werner  |  26-03-2005

Miljaar, heb juist zes afleveringen "los" gekocht op drie dubbeldvd's, blijken die dan weer óók op deze box te staan. Afzetters!
Lees meer >

HarryCallehan  |  26-03-2005

Is dit weer een "try out" Eerst kijken hoe het verkoopt, en bij genoeg belangstelling met seizoens boxen op de markt komen.... Ik denk dat ik maar weer ge...
Lees meer >

RDV  |  25-03-2005

Is dit weer een "try out" :?: Eerst kijken hoe het verkoopt, en bij genoeg belangstelling met seizoens boxen op de markt komen.... :?: Ik denk dat ik maar...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina