Klassieker Thunderbirds seizoen 1 Ring van Vuur vanaf 19 april op DVD en VOD

De klassieke hit serie in een modern geanimeerd jasje

THUNDERBIRDS: RING VAN VUUR

vanaf 19 april op DVD & VOD

Thunderbirds Ring van Vuur DVD

"Five, four, three, two, one, Thunderbirds are go!" Het bekende en geliefde Thunderbirds bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe animatieserie van 26 afleveringen; Thunderbirds: Ring van Vuur. In Thunderbirds: Ring van Vuur  zien we bijna alle karakers van de originele serie terug in een combinatie van computeranimatie en live-action scenes. De serie is gemaakt in samenwerking met Weta Workshop, de producent die ook de special effects in onder meer The Hobbit en Avatar maakte. De animatieserie is ingesproken in het Nederlands met de stemmen van o.a. Vivienne van den Assem (Zoop, Mees Kees), Dragan Bakema (Dokter Deen, Hart tegen Hard), Peggy Vrijens (Het HuisAnubis, Voetbalvrouwen) en Charly Luske (Danni Lowinski).

Over Thunderbirds: Ring van Vuur
In de vernieuwde serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf broers op pad. Vanuit de diepste krochten van de oceaan tot in het heelal, helpen de Tracy-broers anderen overal in nood.

THUNDERBIRDS.jpg

Synopsis
In deze serie krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel ‘The Hood’. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan worden echter ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en door de girlpower van de stoere Kayo.

Specificaties 
Speelduur:
5x22 minuten
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: 6, Angst
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €8,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  12-04-2016

Tja, met DVD ben ik 10 jaar geleden mee gestopt ... Dan mis je toch nog een heleboel!
Lees meer >

Hombre  |  12-04-2016

Leuk, maar alleen DVD en geen HD (BD). Tja, met DVD ben ik 10 jaar geleden mee gestopt ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina