Koch Media re-releases op DVD voor een schappelijke prijs

KOCHMedia logo

Voordelig geprijsde re-releases in ieder genre: Horror, misdaad, komedie

Koch Media brengt 20 februari a.s. drie titels opnieuw uit op DVD, met nieuw artwork en tegen een vlijmscherpe prijs. Neem een kijkje in het leven van Sam Lowell en zijn bedrijf “Cougars, Inc.”. Zit op het puntje van je stoel tijdens de actie in misdaadfilm “10th & Wolf” of duik in de wereld van horror met de “Cold Prey” trilogie!

Cougars, Inc.

Cougars Inc packshot mailing.jpgHoofdpersoon Sam Lowell (Kyle Gallner, Jennifer’s Body, Veronica Mars) is op bijna geen kostschool meer welkom. Zijn moeder kan het hoge bedrag aan schoolgeld niet meer betalen, dus Sam besluit om zelf schoolgeld te betalen door een eigen bedrijf op te richten. Samen met zijn vrienden richt hij Cougars Inc. op: een escortbureau dat rijke, oudere en eenzame dames bedient. Sam moet zich staande houden in een wereld waar hij nog niets van af weet.
De cast bestaat uit Denise Richards (Wild Things, The World is Not Enough), James Belushi (According to Jim, K – 9) en Kathryn Morris (Cold Case).

Speelduur: 

83 minuten 

Re-release:  20 februari 2013 
Consumentenadviesprijs:  € 4,99 
Kijkwijzer:  12 jaar


10th & Wolf

10th and wolf packshot mailing.jpgDe familie van marinier Tommy Santoro (James Marsden) heeft banden met de maffia die hij graag achter zich wil laten. Een ondoordachte daad tijdens een missie brengt hem in het vizier van de FBI. Tommy sluit een deal met de FBI, waarmee hij in ruil voor zijn hulp niet terug hoeft naar de gevangenis. Tommy wordt gedwongen terug te keren naar zijn oude buurt, 10th & Wolf in Zuid – Philadelphia, waar hij geconfronteerd wordt met het grootste dilemma in zijn leven…
Deze misdaadfilm kan rekenen op een sterke cast, met onder andere James Marsden (X – Men, 30 Rock), Giovanni Ribisi (Ted, Friends, Public Enemies), Dennis Hopper (Easy Rider, Apocalypse Now), Val Kilmer (Heat, Top Gun) en Piper Perabo (Looper).

Speelduur:

108 minuten

Re-release: 20 februari 2013
Consumentenadviesprijs: € 4,99
Kijkwijzer: 16 jaar

Cold Prey 1 – 3

Cold Prey packshot mailing.jpgDeze trilogie van Scandinavische makelij bestaat uit drie huiveringwekkende horrorfilms: Cold Prey,  Cold Prey – Resurrection en Cold Prey – The Beginning.
Cold Prey heeft in 2007 twee filmprijzen gewonnen, een voor beste actrice en de Public Choice Award. Deze intense film vertelt het verhaal over vijf tieners die noodgedwongen tijdens wintersport in een verlaten hotel op de Stehøe berg moeten overnachten. Ze wanen zich veilig voor een nacht, maar blijken niet alleen in het hotel te zijn. Voor vertrek hadden ze nooit kunnen vermoeden dat ze tijdens hun vakantie moeten vechten voor hun leven... 
In Cold Prey – Resurrection zien we Jannicke die vanuit het hotel vlucht naar het dichtstbijzijnde dorpje. Ze denkt als enig overlevende veilig te zijn in het ziekenhuis, waar ze aan haar verwondingen wordt geholpen. Totdat ineens de lichten uitgaan en er geen levende ziel meer in het ziekenhuis aanwezig is... Jannicke is alleen in het ziekenhuis met dode lichamen in de gangen en moet opnieuw het gevecht op leven en dood aangaan.
Cold Prey – The Beginning gaat over een hotel op de Stehøe berg waar bizarre ongelukken gebeuren. De zoon van de eigenaren wordt verdacht door zijn ouders en opgesloten in de kelder. Het officiële verhaal is dat de ouders van de jongen omkomen door een lawine. Een politieagent heeft 10 jaar na het eerste onderzoek nog steeds zijn twijfels en gaat met zes jonge mensen terug naar de plek van het ongeval om de zaak opnieuw te onderzoeken. Tijdens het onderzoek blijkt niets en niemand veilig te zijn! 

Speelduur:

282 minuten

Re-release: 20 februari 2013
Consumentenadviesprijs: € 12,99
Kijkwijzer: 16 jaar

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina