Kort filmnieuws

Waarschijnlijk vervolg Commando
Er schijnen serieuze plannen te zijn voor het maken van een vervolg op Commando uit 1985 met Arnold Schwarzenegger, aldus productiemaatschappij Regency Enterprises. Het is opvallend dat er twintig jaar na dato ineens sprake is van een vervolg op een redelijk succesvolle bioscoopfilm, maar kennelijk ziet Regency Enterprises wel brood in een vervolg. Gezegd moet worden is dat Commando in de loop der jaren een heuse cultstatus heeft verworven. Bekend zijn natuurlijk de oneliners uit de film, iets waarin Schwarzenegger in meer films succes heeft gehad. Of Arnold Schwarzenegger en Alyssa Milao, zij speelde toen zijn piepjonge dochter in de film, betrokken zullen zijn bij het eventuele vervolg staat nog te bezien.

Voight als Paus!

John Voight, de vader van Angelina Jolie, gaat de rol van paus Johannes Paulus II, Karol Wojtyla, spelen in een miniserie van de Amerikaanse omroep CBS. Dat is onlangs bekend gemaakt. Er worden opnamen gemaakt voor deze 4 uur durende miniserie o.a. in Krakow(Polen), waar Karol Wojtyla een groot deel van zijn leven doorbracht.
De paus overleed in april dit jaar. Voight kennen we natuurlijk verder van The Champ, Deliverance en Midnight Cowboy.

Jackman niet als Bond
Hugh Jackman (Van Helsing, Swordfish) heeft een aanbod geweigerd om James bond te spelen in de komende drie Bond-films. Er gaan geruchten dat Jackman het of te druk heeft of hij heeft gezegd dat de rol beter past bij een opkomende acteur. Blijkbaar is Jackman al succesvol genoeg. Andere kanshebbers zijn: Goran Visnjic (The Deep End), Henry Cavill(Goodbye Mr. Chips) en Ewan Stewart (Young Adam).

Bewerking: Martijn Beunk

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  25-08-2005

... temeer daar Swarzenegger gestopt is met acteren... Was hij daar ooit mee begonnen dan? :wink: Wel, hij heeft toch een hele tijd gedaan alsof :)
Lees meer >

BassFace  |  24-08-2005

Alyssa Milao moet zijn Alyssa Milano, ze was toen 12, nu 32 ... dus ze zal wel niet meedoen
Lees meer >

jeanreno  |  24-08-2005

... temeer daar Swarzenegger gestopt is met acteren... Was hij daar ooit mee begonnen dan? :wink:
Lees meer >

Peter van 't Wout  |  23-08-2005

Zelfs het spel op de commodore 64 was stukken beter LOL! Ieder zijn eigen mening,he? Ik vond Commando een hele goede film,jeugdsentimentje!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina