Kort filmnieuws: Snakes on a Pane

Op 6 oktober van volgend jaar moet in Amerika \'Snakes on a Plane\' gaan draaien, een film die, zoals de titel al zegt, gaat over een terrorist die een groot aantal slangen in een passagiersvliegtuig loslaat.
Kolfje naar de hand dus voor regisseur David R. Ellis, die eerder verantwoordelijk was voor lekkere niet-nadenk films als Final Destination 2 en Cellular. Samuel L. Jackson zal de hoofdrol spelen. Jackson zegt over zijn rol dat hij het heerlijk vind om niet over de diepgang van zijn karakter na te hoeven denken, maar gewoon een paar weken lang elke dag \'Ooooh!\' en \'Aaaaah!\' te mogen roepen.
De film zou eerst \'Pacific Air 121\' heten, maar dankzij het lobbyen van o.a. Empire Magazine is dit de uiteindelijke titel van de film geworden.
Het screenplay van \'Snakes on a Plane\' is geschreven door Sheldon Turner, de man die ook de nog in Nederland uit te komen re-make van \'The Longest Yard\' schreef. (Nóg) minder goed nieuws: hij heeft ook een prequel op de de Texas Chainsaw Massacre geschreven...

Foto\'s van de film zijn te vinden op:
http://www.blackfilm.com/20050819/features/snakesonaplane.shtml

Bewerking: Maarten van Krimpen

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  26-08-2005

Jackson is altijd goed. Klikt interessant en de foto's zien er best aardig uit. Ben benieuwd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina