Leuke Sinterklaas cadeaus voor de echte film- en/of serie-verslaafde vriendin

Originele cadeaus voor Sinterklaas (en ook Kerst)

Heb jij een vriendin, of ken jij een meisje, die niks liever doet dan heerlijk onderuit op de bank liggen en een nieuwe film kijkt? Of natuurlijk lekker de imdb top 250 lijst met de beste classics afgaat, en daarnaast ook graag in een dag tijd een heel seizoen van een serie kijkt? Dan hebben we een aantal ideale cadeautips voor haar!
We vonden online cadeaus toen we op zoek waren naar stoere cadeaus voor meisjes die uitermate geschikt zijn om een echte filmliefhebster te schenken voor Sinterklaas (en ook Kerst). Hieronder vind je een kleine selectie van originele film-cadeaus. Die mag je natuurlijk ook aan jongens cadeau geven!

Retro popcornmaker

Wat past er nu beter bij een lange filmavond deze december na Sinterklaas dan popcorn? Precies, popcorn en film zijn verbonden. Met deze retro popcornmaker kun je nu jezelf en je gasten op popcorn trakteren op een sfeervolle en originele manier voor de aankomende donkere avonden.

Retro popcornmaker

Film deurmat

Natuurlijk een mooi geschenk voor een echte fan van bijvoorbeeld Star Wars. Met deze deurmat begint een filmavond al aan de voordeur!

Deurmat met film logo

Walk of Fame deurmat met haar eigen naam

Een ideaal Sint cadeau om een filmster in wording mee te verassen. Je kunt deze deurmat namelijk bestellen met een eigen naam naar wens. Dus laat Sinterklaas even weten wat haar naam is.

Deurmat met eigen naam

Filmklapper wekker

Weer eens een avondje (of nacht) te lang doorgekeken? ‘Nog 1 aflevering dan’. Deze stijlvolle filmklapper zorgt er in ieder geval voor dat je op tijd wakker wordt de volgende dag!

Filmklapper met digitale wekker

Wat is jouw favoriete Sinterklaas-cadeau hierboven? Of misschien heb je zelf wel het ultieme of stoere cadeau-idee voor aankomende Sinterklaas? Laat het ons weten in je reactie op het forum!

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina