Levenslied seizoen 2, release DVD 17 juni

 

Levenslied seizoen 2, release DVD 17 juni

 
 

Meer dan 1 miljoen kijkers per week!

Nu op DVD het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse dramaserie Levenslied, met in de hoofdrollen Anna Drijver, Cees Geel, Nadja Hüpscher, Sabri Saad el Hamus, Hans Dagelet, Caro Lenssen, Guy Clemens en Tijn Docter.

Levenslied volgt de levens van leden van een zangkoor in Haarlem. Elke week komen ze bij elkaar en zingen alle sores van zich af. Het zijn allemaal gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, een manager bij een bank, een ICT-medewerker, een werkeloze leraar of een secretaresse. Maar in het koor zijn ze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet of verlangens.

In het tweede seizoen van Levenslied zien we hoe Betty (Anna Drijver) zich ontfermt over haar zoontje Bobby, hoe Thomas (Cees Geel) Elske (Caro Lenssen) probeert te veroveren en hoe Lucas (Hans Dagelet) een band met zijn zoon probeert te krijgen. Het wordt pijnlijk duidelijk wat voor een rol de moeder van Jeroen (Tijn Docter) speelt in zijn leven en probeert Boutros (Sabri Saad el Hamus) een nieuwe baan te vinden. In de eerste aflevering zien we ook een bijzondere gastrol voor zangeres Edsilia Rombley, die samen met het koor de studio ingaat voor hun versie van Ain’t No Mountain High Enough. En tenslotte: overleeft het koor het plan van de gemeente om te bezuinigen op de subsidie?

Naast de bekende castleden uit het eerste seizoen heeft Levenslied ook een aantal nieuwkomers, zoals Wieger W. Windhorst (Mark Bakker, het jonge vriendje van Madee (gespeeld Nadja Hüpscher)), Patrick Stoof (Kees Houtman, de baas van Madee) en Matteo van de Grijn (Chris Liebrands, de leraar van Bobby). Het tweede seizoen van Levenslied is geregisseerd door Pollo de Pimentel en Anne van der Linden.

Het eerste seizoen van Levenslied is met veel succes uitgezonden in het voorjaar van 2010. Wekelijks stemden een miljoen kijkers af op Nederland 1. Evenals in het eerste seizoen is de stad Haarlem het decor van Levenslied. Zo doet het koor in een van de afleveringen zelfs mee aan het Korenlint, een jaarlijks korenevenement, in de historische binnenstad van Haarlem.

Site: http://levenslied.ncrv.nl/

10 afleveringen, speelduur ruim 500 minuten

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina