LG presenteert een 4K monitor op de CES 2017

LG presenteert nieuwste 4K HDR-monitoren tijdens CES 2017

LG Electronics (LG) verlegt wederom de grenzen binnen de industrie met het voornemen om een HDR-compatibele 32 inch UDH 4K-monitor te introduceren tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 in Las Vegas komende maand.

Er wordt steeds meer HDR-content beschikbaar gesteld binnen de verschillende markten, variërend van film tot games. De verbeterde beeldkwaliteit die mogelijk gemaakt wordt door HDR-technologie is zelfs voor de meest doorsnee gebruiker direct herkenbaar. Fabrikanten zetten maximaal in op deze veelbelovende technologie. Door de professionele beeldkwaliteit en ongekende levendige kleuren, zijn HDR-compatibele monitoren ideaal voor creatives, gamers en iedereen die beeldkwaliteit serieus neemt.    

LG 32UD99 monitor

Om de razendsnelle ontwikkeling van HDR-content een stap voor te blijven, ondersteunt LG’s 32-inch UHD 4K-monitor (model 32UDH99) met 3840 x 2160 pixels de HDR 10-standaard. Hiermee biedt de monitor meer helderheidsniveaus en een breder kleurenspectrum. De compatibiliteit met de HDR 10-standaard verhoogt de helderheidspiek, zodat gebruikers films en foto’s eenvoudiger kunnen aanpassen.    

De 32UD99 is bovendien uitgerust met een IPS-paneel en geeft 95 procent van het DCI-P3 kleurenspectrum weer. Dit maakt de monitor ideaal voor makers van mediacontent. Zij zullen vooral features als True Color Pro, voor een zeer nauwkeurige kleurreproductie, waarderen. Met de recente introductie van een nieuwe generatie HDR-compatibele game consoles is de 32UD99 perfect uitgerust om te voldoen aan de steeds hogere eisen die spelers stellen. HDR-gaming wordt namelijk steeds meer de nieuwe standaard binnen de home entertainment.    
Dankzij het elegante ontwerp trekt de 32UD99 zelfs de aandacht wanneer de monitor is uitgeschakeld. De monitor heeft een verfijnde uitstraling dankzij de USB Type C-poort dat het aantal zichtbare kabels minimaliseert, het randloos ontwerp en de slanke ArcLine voet.

Er is slechts één kabel nodig om afbeeldingen te streamen naar een 4K-monitor, een aangesloten laptop op te laden en gelijktijdig data uit te wisselen. De 32UD99 vermindert de wirwar aan kabels en dit draagt bij aan het strakke ontwerp. De monitor is bovendien uitgerust met ingebouwde speakers op basis van LG’s Rich Bass-technologie, wat zorgt voor een volwaardige audio-ervaring.  

LG toont in Las Vegas, behalve de LG UltraFine™ 5K en 4K-monitoren, ook de 34-inch 21:9 UltraWide gaming-monitor (Model 34UC99) die is uitgerust met AMD FreeSync-technologie, 1 milliseconde reductie van bewegingsonscherpte, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer en andere features voor de ultieme ervaring bij het gamen op de pc.

De 32UD99 is vanaf medio maart 2017 in Nederland verkrijgbaar.

LG Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina