Liefdesdrama Onder Het Hart vanaf 28 april op DVD en BD, nu reeds als VOD

Just Entertainment presenteert.

ONDER HET HART

Vanaf 28 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray
Vanaf nu al op Video on Demand

Onder het Hart DVD & Blu ray

ONDER HET HART is een prachtig liefdesdrama met Kim van Kooten (Alles is Liefde, Het Diner), Koen de Graeve (De Helaasheid der Dingen, Loft), Lies Visschedijk (Soof, Gooische Vrouwen) en Frank Lammers (De Marathon, De Bende van Oss) in de hoofdrollen. Regisseur Nicole vanKilsdonk (Patatje Oorlog, Richting West) heeft een ontroerende film met een serieus thema,tegendraadse dialogen en een lichte, humoristische ondertoon afgeleverd. ONDER HET HART isvanaf heden beschikbaar op Video on Demand (o.a. Ziggo, Videoland, KIJK, Pathé Thuis,iTunes, Google Play) en vanaf 28 april overal verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Verhaal ONDER HET HART
Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, is niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk (Koen De Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en met, redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk). De aantrekkingskracht tussen Luuk en Masha is onweerstaanbaar. Ondanks de spanningen met zijn twee tienerdochters en zijn ex zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe...

De film werd geproduceerd door Waterland Film (Kauwboy, Rundskop, De Geheimen van Barslet) in coproductie met het Vlaamse A Private View (Aanrijding in Moscou, Adem) en de NCRV. Het scenario is geschreven door de bekende toneelschrijver Peer Wittenbols.

Technische specificaties:
Speelduur:
100 minuten
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Ondertitels voor doven en slechthorenden, Engels
Beeldformaat: 16:9 (DVD) / 1080i & 16:9 (Blu-ray)
Audio: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS 5.1 (Blu-ray)
Kijkwijzer: 12, Geweld, Seks, Grof Taalgebruik.
Extra’s: Making Of, Trailer
Consumenten Adviesprijs: € 16,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina