Looking Seizoen 1 & 2 en Looking The Movie in een verzamelbox | Nu op DVD

Boxset met seizoen 1 en het niet eerder uitgebrachte tweede seizoen van

LOOKING

inclusief Looking - The Movie

Looking Seizoen 1 & 2

Vanaf nu verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 23 november de boxset van Looking, de unieke serie over het gay leven in San Francisco, op DVD. Volg het leven, de liefde en vriendschappen van drie dertigers, hun zoektocht naar hun eigen identiteit en levensgeluk. De boxset Looking bevat het complete eerste en niet eerder uitgebrachte tweede seizoen en als speciaal bonusmateriaal de film Looking.

Synopsis Looking:
Looking volgt het leven van drie verschillende dertigers in San Francisco. Hun vriendschap verbindt hun levens, maar elk van hen bevindt zich in een andere levensfase. Patrick (Jonathan Groff; The Normal Heart) is een 29-jarige video game designer, die na het verbreken van zijn verloving zich wederom begeeft in de vrijgezellenwereld. Agustin (Frankie J. Alvarez; Aphasia) is 31, kunstenaar in spé, en nu hij samenwoont heeft hij grote twijfels over het concept van monogamie. De 39-jarige ober Dom (Murray Bartlett; Augst) is de oudste van het stel en realiseert zich dat hij nog veel onvervulde dromen heeft. De levens van de mannen zijn soms met elkaar verbonden in hun zoektocht naar geluk en intimiteit.

Looking The Movie:
Als bijzondere bonus bij de Looking boxset zit de anderhalf uur durende speelfilm Looking. In dit laatste hoofdstuk zien we Patrick die, na een jaar in Denver gewoond te hebben, terugkeert naar San Francisco om de trouwerij van zijn oude vrienden bij te wonen. Met zijn terugkomst wordt hij geconfronteerd met zijn verleden en moet hij keuzes maken over wat echt belangrijk is. De progressieve, vrijgevochten seksuele cultuur van San Francisco dient als decor voor de levens van het vertrouwde drietal.

      2 foto's looking.jpg

Releasedatum: 23 november 2016
Speelduur: De boxset bevat 18 afleveringen van 30 minuten
Bonusmateriaal: 80 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina