Lumiére: What No One Knows - Vanaf 31-8 verkrijgbaar op DVD

What No One Knows - Vanaf 31 Augustus verkrijgbaar op DVD

Een politieke thriller vol geloofwaardige en intelligente twists

Weer zo’n bloedstollende Scandi thriller van Lumière Home Entertainment
Vanaf 31 augustus verkrijgbaar op DVD

 


WHAT NO ONE KNOWS
Een politieke thriller van Zilveren Beer winnaar Søren Kragh-Jacobsen (Mifune)
vol geloofwaardige en intelligente twists.
Gebaseerd op de bestseller van Søren Larssen.

Na de succesvolle uitbreng deze zomer van de thrillers MURK van Jannik Johansen en SUNSTORM van Leif Lindblom naar de bestseller van Asa Larsson, presenteert  Lumière Home Entertainment 31 augustus wederom een bloedstollende Scandi thriller van formaat. De Deense film WHAT NO ONE KNOWS, gebaseerd op de bestseller van Søren Larssen, is een snoeiharde politieke thriller die de kijker tot de laatste minuut in zijn paranoïde greep houdt. Er wordt gesproken over de Europese thriller van het jaar én over een remake in Hollywood. Maar eerst op DVD.

Kwakkelende artiest Thomas Deleuran probeert met zijn reizende poppenkast het hoofd boven water te houden. Zijn vrouw wil van hem scheiden en hun dochter is niet onder de indruk van haar vaders optreden voor de plaatselijke jeugd.
Zijn leven verandert radicaal met de dood van zijn zus Charlotte, die onthullende informatie over hun vader had. Ze heeft de informatie nooit aan hem kunnen vertellen, want ze werd verdronken teruggevonden op de plaats van afspraak. Thomas is vastbesloten de waarheid over zijn familie te achterhalen, maar heeft geen idee van het doodenge en gevaarlijke web waarin hij vast komt te zitten. De camera’s zoemen overal, zijn stappen worden nagegaan en niemand is meer veilig, ook zijn dochter niet…

Met Anders W. Berthelsen, Maria Bonnevie, Ghita Nørby, Henning Jensen, Lars Mikkelsen. Gebaseerd op de bestseller van Søren Larssen. Een film van  Søren Kragh-Jacobson (regie, scenario samen met Rasmus Heisterberg).


Technische gegevens:  
Genre: thriller
Speelduur: 99 minuten
Geluid: Dolby Digital 5.1
Formaat: 16/9 - 1:2,35
Kijkwijzer: 16 jaar
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 9,99

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  15-08-2009

Klinkt interessant, toch eens in de gaten houden. Ben altijd wel in voor dit soort films :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina