Maak kans op een fotoshoot in een professionele studio en je eigen Maleficent filmposter

Maak kans op een fotoshoot in een professionele studio en je eigen Maleficent filmposter

 


Vanaf nu maken alle vrouwen in Nederland met groene ogen kans om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland ter gelegenheid van de release van 'Maleficent'. 'Maleficent' is het nooit eerder vertelde verhaal van Disney's meest beruchte slechterik uit de klassieker 'Doornroosje' en is vanaf 29 mei te zien in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Maleficent wordt gespeeld door Angelina Jolie die in de film te zien is met prachtige make-up en felgroene ogen. Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland. Alle vrouwen met groene ogen (vanaf 16 jaar) kunnen vanaf vandaag meedoen met de wedstrijd door een portretfoto van zichzelf in te sturen naar maleficent@disney.nl (foto als JPG bestand en maximaal 2MB groot). Dit kan tot en met woensdag 4 juni. Iedere deelnemer maakt kans om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. De inzending met de groenste ogen wint namelijk een Maleficent & MAC fotoshoot in een professionele studio en een eigen Maleficent filmposter. Op donderdag 5 juni wordt de winnaar gekozen.

Disney's Maleficent

Disney's epische live-action film 'Maleficent' duikt in het nooit eerder vertelde verhaal van Disney's meest beruchte slechterik uit de klassieker 'Doornroosje' en het verraad dat uiteindelijk haar pure hart in steen doet veranderen. Gedreven door wraak en een vurig verlangen om het land waarover zij heerst te beschermen, spreekt Maleficent een wrede en onherroepelijke vloek uit over de pasgeboren koningsdochter Aurora. Wanneer Aurora groter wordt, staat ze tussen twee vuren; aan de ene kant haar geliefde koninkrijk in het bos, en aan de andere kant het koninkrijk van de mensen, waar haar wortels liggen. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed zullen veranderen.
In de film spelen Angelina Jolie als Maleficent, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple en Lesley Manville.
'Maleficent' is geproduceerd door Joe Roth en geregisseerd door Robert Stromberg, met Angelina Jolie, Don Hahn, Matt Smith, Palak Patel en Sarah Bradshaw als uitvoerend producenten. Linda Woolverton heeft het script geschreven. 'Maleficent' draait vanaf 29 mei 2014 in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  01-06-2014

Kleine lettertjes Pep. De kleine lettertjes... ;-) Lol en ik was niet eens gevuld met bier of zo. Dan houden we het op slaperig,...(ook gezien het missende woo...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  01-06-2014

Kleine lettertjes Pep. De kleine lettertjes... ;-)
Lees meer >

peptalk  |  01-06-2014

Link werkt bij niet Claudio.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina