Magnat is door Plus X Award uitgeroepen tot meest innovatieve merk van 2017

Wederom heerst er grote vreugde bij het Duitse hifi merk Magnat: het merk is dit jaar door de onafhankelijke jury van de Plus X Award voor de tweede keer uitgeroepen als meest innovatieve merk. Daarnaast heeft het merk voor maar liefst 9 producten onderscheidingen gekregen, onder meer in de categorie Hifi, home cinema, wireless, electronics en headphones.

Magnat heeft voor de tweede keer de titel “Meest innovatieve merk” ontvangen. Het bedrijf dat gevestigd is in Pulheim in Duitsland heeft deze hoogste onderscheiding toegekend gekregen door de Plus X Awards in de categorie home entertainment audio. De onafhankelijke jury die gevormd wordt door journalisten en andere onafhankelijke personen uit de branche kenden deze titel al eerder toe aan Magnat in 2015. Daarnaast ontvang het merk maar liefst 9 onderscheidingen voor verschillende producten in diverse categorieën.

Awards voor Quantum 727 en New Omega 380

De high-end vloerstaander Quantum 727 ontving een Plus X Award voor hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Dezelfde Award ging ook naar de opnieuw geïntroduceerde subwoofer: New Omega 380. Met deze erkenning maakt dit product een geweldige introductie in de home cinema markt.

Awards voor het volledige assortiment wireless producten

Magnat bleek ook succesvol te zijn in de categorie multiroom en wireless audio; zowel de stereo speakers Magnasphere 55 en de Magnasphere 33 als de wifi speakers CS40 en CS10 werden door de jury geprezen om de “hoogwaardige kwaliteit, design en gebruiksgemak”. Dit betekent dat het volledige assortiment producten van Magnat op dit gebied zijn onderscheiden met een Plus X Award. Dit getuigt van de toewijding die het team van Magnat heeft op het gebied van wireless audio producten.

Awards voor electronics van Magnat

In de categorie van Electronics heeft de Magnat M500 de award gewonnen voor “hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak”. De jury was zeer lovend over de high-end CD-speler MCD 550 in combinatie met de DAB(+)/ FM tuner MT 520.

Award voor twee headphones.

En last but nog least: de Magnat LZR 548 BT en de 948 BT uit de serie koptelefoons Magnat LZR was onderscheiden door de jury van de Plus X Awards voor de “hoogwaardige kwaliteit, design en functionaliteit”.

“Met maar liefst 9 producten die een award hebben gewonnen en de titel meest innovatieve merk van 2017 waren de Plus X Awards 2017 dit jaar een enorm succes voor Magnat, “ aldus Emiel Zwaagman, Marketing Manager van Havoned, importeur van Magnat voor Nederland. “Dit bewijst maar weer eens de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Magnat. Het bedrijf weet een goede positie weten binnen de audio-markt te behouden door voortdurend te innoveren.”

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina