Martin Koolhoven's BRIMSTONE - vanaf 21 april op DVD en Blu-ray Disc

Remain In Light brengt in april uit op DVD en Blu-ray Disc:

BRIMSTONE

Brimstone DVD & Blu ray

Synopsis:
Brimstone
is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan wanneer een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

Regie: Martin Koolhoven (Oorlogswinter
Cast:
 Carice van Houten (Zwartboek, Games Of Thrones), Guy Pearce (Genius, The Proposition), Paul Anderson (The Revenant), Jack Roth (Star Wars: Rogue One), Dakota Fanning (Night Moves)

Genre: Western / Thriller
Land: USA, 2016
Speelduur: 142 min (DVD) / 148 min (BD).
Taal: Engels
Geluid: Dolby Digital 5.1/DTS 5.1 (DVD) / DTS HD MA 5.1 (BD)
Beeld: 2.35:1
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 21 april op DVD & Blu-ray Disc

 

Overige releases in april van Remain in Light:

WATERBOYS

Synopsis :
Waterboys DVDWaterboys vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Regie: Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry
Cast:
 Leopold Witte (Gooische Vrouwen, Ventoux, Dokter Deen), Tim Linde, Helen Belbin en Julie McLellan.

Genre: Comedy / Drama
Land: NL, 2016
Speelduur: 93 min.
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands/Engels

Releasedatum: 4 april op DVD

 

ARES

Synopsis:
Ares DVDIn de nabije toekomst is de orde in de wereld veranderd. Met 10 miljoen werklozen is Frankrijk nu een van de armste landen. De houding van de bevolking schommelt tussen opstandigheid en berusting en de mensen vinden een uitlaatklep in ultra-gewelddadige gevechten die op televisie worden uitgezonden. Daarbij nemen de deelnemers legale doping en is alles toegestaan. Reda alias Arès, is een veteraan die klussen verricht voor de politie. Alles zal veranderen wanneer zijn zus wordt gearresteerd en hij al het mogelijke moet doen om hen te redden: zij en haar dochters. 

Regie: Jean-Patrick Benès 
Cast:
 Ola Rapace, Micha Lescot, Thierry Hancisse

Genre: Actie
Speelduur: 80 min.
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands

Releasedatum: 4 april op DVD

 

THREE GENERATIONS

Synopsis :
Three Generations DVDDe spontane tiener Ray (Elle Fanning) leeft samen met zijn alleenstaande moeder Maggie (Naomi Watts) en zijn levendige oma Dolly (Susan Sarandon) in New York. Wanneer Ray, die al van jongs af aan weet dat hij in het verkeerde lichaam geboren is, besluit om een jongen te worden, moet de hechte familie om leren gaan met deze ingrijpende verandering. Dolly, die zelf lesbisch is, vindt het moeilijk te accepteren dat ze nu een kleinzoon heeft en Maggie wordt als moeder gedwongen om grote beslissingen te nemen. Om de transformatie in gang te zetten moeten ze de vader van Ray opsporen zodat hij zijn wettelijke toestemming kan geven voor de geslachtsverandering. Three Generations is een ontroerende film over de identiteit van een jonge tiener en de kracht van een liefdevolle familie.

Regie: Gaby Dellal 
Cast: Naomi Watts, Elle Fanning, Susan Sarandon

Genre: Comedy / Drama
Speelduur: 92 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands/Frans

Releasedatum: 11 april op DVD

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Pieter V  |  22-04-2017

Inderdaad heb em vandaag gekocht. Interviews, Deleted Scènes en Trailer. Bedankt voor de info. Heb je toevallig een Blu-ray speler in je PC zitten. Ben wel beni...
Lees meer >

WaymannDirector  |  22-04-2017

Volgens Bol.com en nog een andere site staan er interviews en deleted scenes op de Blu-ray. Inderdaad heb em vandaag gekocht. Interviews, Deleted Scènes en Tra...
Lees meer >

Pieter V  |  22-04-2017

Volgens Bol.com en nog een andere site staan er interviews en deleted scenes op de Blu-ray.
Lees meer >

WaymannDirector  |  18-04-2017

Is trouwens 28 april geworden.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina