MGM: Agent Cody Banks 2 vanaf 7 december op DVD

Destination London...

We willen het nog een beetje geheim houden, maar we kunnen wel al verklappen dat ’s werelds grootste filmstudio MGM in december weer een toprelease heeft.

Op 7 december is namelijk de rental release van de spannende familiefilm:‘Agent Cody Banks 2: Destination London ’.Frankie Muniz, ook bekend van ‘Big Fat Liar’ en ‘Malcolm in the Middle ’, zit als Cody Banks, de jongste geheimagent ter wereld, weer tot over zijn oren in een spannend avontuur. Cody vertrekt naar Londen voor een geheime missie. In Londen moet hij een gevaarlijke wetenschapper in de kraag vatten, waarvoor hij undercover gaat als kostschoolstudent!

Agent Cody Banks wordt in Londen bijgestaan door zijn vriend Anthony Anderson (‘Kangaroo Jack’) en Hannah Spearritt (’S Club 7’). Uiteraard zit ook deze tweede wervelende film van Agent Cody Banks weer vol nieuwe technische snufjes, flitsende speciale effecten en duizelingwekkende achtervolgingen. Meer kunnen we nu nog niet onthullen over de inhoud van hun geheime missie.

De DVD heeft geheel in de spannende sfeer van de film geheimzinnige extra’s: verwijderde en verlengde scènes, bloopers en de Photo-Gallery met beelden die gemaakt zijn achter de schermen. Ook staat de bioscooptrailer op de DVD en ‘Agent Cody Banks: Back in Action ’!

Recente artikelen

Laatste reacties

Nandor  |  17-11-2004

We willen het nog een beetje geheim houden Ja, vast :roll: s werelds grootste filmstudio MGM :lol: toprelease :lol: Frankie Muniz, ook bekend :lol:...
Lees meer >

scheur  |  17-11-2004

Eh..., eenfilm die de bios overslaat, hoe kun je dat in hemelsnaam een toprelease noemen???? :shock:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina