MGM: Sleepover vanaf 1 juni op DVD

Sleepover
van nobody tot queen in één nacht

Filmmaatschappij Metro Goldwyn Mayer, bekend van de brullende leeuw, brengt in mei van dit jaar een verrassende en vernieuwende komedie uit met een oeroud thema: de highschoolmovie.

Alexa Vega, bekend van Spy Kids, schittert in Sleepover in de rol van Julie, een tiener die samen met haar vriendinnen aan het belangrijkste moment van haar leven staat: Senior High school.
Om respect van hun leeftijdsgenoten te verdienen gaat het groepje de strijd aan met de populairste meisjes van de school. Wat een brave pyjama party met make-up en chocolade moest worden ontaardt in een volwassen Scavenger Hunt. Ze stelen een auto, sneaken met hun 14 jonge jaren en de jurk van mams een nachtclub in en..... worden verliefd.

Sleepover is een komedie vol onvervalst schoolsentiment, met een serie superstereotypen die iedereen zal herkennen. Perfect voor iedere tiener, ouder van een tiener en eigenlijk iedereen die ooit tiener is geweest en een beetje heimwee heeft. Dat wordt weer luchtig genieten van een grappige en soms vertederende teenagers-movie.
Sleepover, daar hoef je geen nacht meer over te slapen!

Sleepover is vanaf 3 mei 2005 te huur en te koop vanaf 1 juni 2005.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina