MGM: Walking Tall vanaf 9 februari op koop-DVD

Walking Tall: KEI-harde actie met Johnny Knoxville en The Rock!

Deze maand lanceert Metro Goldwyn Mayer, wereldwijd eigenaar van de grootste range aan filmklassiekers, een echte blockbuster op de Nederlandse markt: de actieklapper Walking Tall.
Walking Tall: dat betekent zoveel als \'laten zien wie je bent\', ‘terugvechten’ en \'opkomen voor het goede\'. En dat doet The Rock in deze meedogenloze good-guy / bad-guy film dan ook als geen ander. Eindelijk weer een film met no-nonsense, keiharde man-to-man vechtscènes.

Na een zware militaire training keert hoofdpersoon Chris (The Rock) terug in zijn geboortestad. Daar ontdekt hij dat de hele gemeenschap in de ban is van de lokale maffia die regeert in drugshandel, gokken en prostitutie. Chris neemt het recht in eigen hand en slaat de zware jongens met een flink stuk hout letterlijk over de stadsgrenzen.

Gelukkig: the good guy always wins. Walking Tall is daarmee een echte Amerikaanse heldenfilm. Het actiegenre is in zowel Europa als de VS zeer populair. Maar met de acteurs Johhny Knoxville (Jackass) en \'The Rock\' is Walking Tall meer dan zomaar een keiharde actiefilm. Dit zijn niet alleen populaire acteurs: het zijn moderne MTV-helden. Walking Tall is daarmee een titel van formaat.

Walking Tall is vanaf 11 januari 2005 te huur en vanaf 9 februari 2005 ligt de film in de winkel.

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  20-12-2004

Heb hem nog niet gezien maar het lijkt me een erg leuke actiefilm. Ben benieuwd naar de specificaties en de prijs.
Lees meer >

Philippe  |  19-12-2004

Vermakelijke film zoals vroeger Van Damme en Seagal die maakten :) Dit is de perfecte omschrijving. (y) Gewoon een lekker coole no-nonsense knokfilm.
Lees meer >

Harry B.  |  19-12-2004

Vermakelijke film zoals vroeger Van Damme en Seagal die maakten :)
Lees meer >

evenflow123  |  19-12-2004

Erg leuke film, (ben grote fan van The Rock als worstelaar, helaas is hij niet blijven worstelen,... "if you smell what The Rock is cooking"). grappig is ook he...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina