Michael Boogerd ­ Een portret van Boogie - Vanaf 24 april op DVD

Uitgever Strengholt MultiMedia presenteert i.s.m. de NOS de eerste van een serie Studio Sport DVD’s die zomer 2008 uitkomen.

Michael Boogerd – Een portret van Boogie

Spectaculaire hoogtepunten uit zijn rijke wielercarrière, gesprekken met Mart Smeets over zijn loopbaan, doping, familie,... met beelden vanaf 1996 t/m het WK in Stuttgart inclusief zijn spectaculaire zege in de Tour de France op La Plagne en meer...!

Verschijningsdatum: 24 april 2008

Als het aan Strengholt MultiMedia ligt wordt de zomer van 2008 met het EK voetbal, Tour de France én de Olympische Spelen weer een ouderwetse sportzomer. De komende periode brengt het bedrijf i.s.m. de NOS een serie bijzondere Studio Sport DVD’s uit. De eerste DVD die in deze reeks verschijnt is Michael Boogerd – Een portret van Boogie. Meer dan tien jaar was Michael Boogerd een topper in het internationale wielerpeloton. Deze boeiende special bevat zeer veel spectaculaire hoogtepunten uit zijn rijke wielercarrière vanaf 1996 tot en met zijn laatste deelname aan het WK in Stuttgart. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan zijn overwinning in de Amstel Gold Race en de onvergetelijke zege in de Tour de France op La Plagne. De finale van deze etappe staat in zijn geheel, als extra, opde DVD. In gesprekken met Mart Smeets vertelt Michael Boogerd uitvoerig over zijn loopbaan, de doping in de wielersport, zijn familie en zijn talrijke hoge klasseringen in wielerklassiekers. Dat alles maakte Michael Boogerd een groot wielrenner en een groot sportman.

Technische gegevens:
Speelduur: 186 minuten – Beeldformaat: 16:9
Genre: Sport - Taal: Nederlands – Geluid: Dolby Digital 2.0 - Consumentenadviesprijs: € 9,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Henk Heideveld  |  25-04-2008

Een verdienstelijk wielrenner, harde werker voor anderen maar zelf vaak op 2e plan helaas. Onze enige echte AmstelGold-man(y) Komt als wielerliefhebber uiteraa...
Lees meer >

Tim k  |  21-04-2008

Het was vergelijkbaar met Nederland - Argentinie en Nederland - Brazilie tijdens het WK 1998 vond ik. Gewoon zó gespannen dat het bijna niet lekker meer was.
Lees meer >

Lex v/d Moolen  |  21-04-2008

Ach, wat was dat spannend. Met Armstrong op zn hielen. Volgens mij de laatste keer dat ik echt met spanning naar wielrennen heb zitten kijken.
Lees meer >

Tim k  |  20-04-2008

De finale naar La Plagne maakt deze dvd voor mij zowiezo de moeite waard. Een van de mooiste sportmomenten allertijden. Prachtig met dat lekker droog commentaar...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina