Monsters en Co omruilactie en meeting verslag

Onlangs bracht Buena Vista Nederland de film Monsters en Co (Monsters Inc) uit op DVD. Om verschillende doelgroepen optimaal te kunnen bedienen bracht Buena Vista maar liefst drie verschillende versies van deze DVD uit. Een 'kale' versie, een versie met extra's en als laatste een luxe 2-disc editie voor de verzamelaar. Helaas waren veel verzamelaars niet echt te spreken over de 2-disc versie. Wat bleek het probleem?
Voor de Nederlandse markt waren alle extra's op de bonus DVD uit de 2-disc set nagesynchroniseerd. Alle interviews, maar bijvoorbeeld ook de clip 'Mike's New Car' waren zo alleen in de Nederlandse taal te beluisteren. Aangezien de 2-disc editie een adviesprijs heeft van ruim 34 Euro voelden veel volwassen verzamelaars zich bekocht.

Als je de Monsters en Co. 2-disc Deluxe editie hebt aangeschaft en je bent niet tevreden over de bonusdisc omdat deze alleen Nederlands gesproken is dan kan je deze omruilen door de bonusdisc naar Buena Vista te sturen. Zo gaat een en ander in zijn werk:

UITSLUITEND de bonusdisc (zonder originele verpakking) goed verpakt (bubbelenvelop o.i.d.), voldoende gefrankeerd EN voorzien van je adresgegevens kun je sturen aan:

BVHE
Afdeling Marketing
Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp


Alle correspondentie inzake de omruiling (bij bv. uitblijven bonusdisc) graag opnemen met BV zelf middels het bovengenoemde adres. Voor 21 oktober (i.v.m. doorlooptijd TPG-post) heeft het geen zin om met BV contact op te nemem.

Zie voor meer informatie de Monsters en co. - 'Klachtenbox' op het forum.

Buena Vista is zo vriendelijk geweest om deze actie op te zetten, waarvoor onze dank. Tevens nodigde Buena Vista een dertigtal leden van het DVD.nl forum uit om met hen van gedachte te wisselen over de producten van Buena Vista. Een verslag van die meeting kan je hier lezen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Edwin Smouter  |  24-06-2004

en vandaag heb ik de bonus disc engelse versie ontvangen van buena vista duurd dus een goede week, prima service al met al
Lees meer >

Edwin Smouter  |  14-06-2004

ik heb vandaag contact gehad met disney.nl en de actie geldt nog steeds ik stuur vandaag nog mijn bonus disc op naar het adres
Lees meer >

Caledonians  |  03-05-2004

Wanneer had je de jouwe opgestuurd? Ik heb de mijne ook opgestuurd, maar nog niks ontvangen. :cry: Gr. Benny Een paar weken geleden al. Alleen het duurde...
Lees meer >

bennydvd  |  03-05-2004

Heb de Engelse bonusdisc gisteren binnen gekregen. (y) Wanneer had je de jouwe opgestuurd? Ik heb de mijne ook opgestuurd, maar nog niks ontvangen. :cry: ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina