Mulan op Disney+

Mulan op Disney+

Mulan ken je waarschijnlijk al van de gelijknamige Disney-animatiefilm uit 1998. De remake zou in première gaan op 9 maart 2020 in Los Angeles. Vanwege de corona-uitbraak moest de Amerikaanse bioscooprelease worden uitgesteld. De film gaat over Fa Mulan, die zich voordoet als mannelijke soldaat om in haar vaders plaats te kunnen vechten tegen de Hunnen.

Mulan

Bioscopen gesloten

De verwachtingen voor de film Mulan waren hooggespannen. Fans keken al jarenlang uit naar de film. Als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, was dit waarschijnlijk dé film van 2020 geworden. Het liep echter anders en bioscopen wereldwijd werden gesloten, zodat de filmmakers naar andere mogelijkheden moesten zoeken om de film toch uit te zenden. Waar andere films, zoals de bioscoopfilm Greyhound een gratis debuut maakte op streamingdienst Apple TV+, moet je in de buidel tasten om Mulan te kijken op Disney+. Disney vraagt hier €21,99 voor. Dit is wel wat anders dan de prijs die je normaal voor internet en tv betaalt. Deze hoge prijs laat zich verklaren door de hoge kosten van 170 miljoen om de film te maken. Daarnaast had Disney normaliter flink gecasht op Mulan door de verkoop van bioscoopkaartjes.

Mulan kijken: dit heb je nodig

Om Mulan te kijken op Disney+, heb je het een actief Disney+ abonnement nodig. Waar je in het begin nog gebruik kon maken van een gratis proefperiode, is deze aanbieding momenteel helaas afgelopen. Een Disney+ abonnement kost €6,99 per maand. In de Disney+ app of in je browser zoek je vervolgens naar Mulan. Op de website reken je af met je creditcard om te film te kunnen kijken, terwijl je via je iPhone of iPad ook kunt afrekenen met je Apple ID. Nadat je eenmalig €21,99 hebt betaald, kun je onbeperkt naar Mulan kijken zolang jouw abonnement bij Disney+ actief is. De betaalde VIP-toegang is tot en met 2 november beschikbaar, hierna is het niet meer mogelijk om de film aan te schaffen. Als je de film voor die datum hebt aangeschaft, kun je ook na 2 november blijven kijken.

Gratis Mulan kijken

Kun je nog wel even wachten totdat je Mulan kijkt? Dan is de titel na 4 december gratis te bekijken voor alle leden van Disney+. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een actief abonnement. Voor deze tijd kun je bijvoorbeeld alvast naar de animatieversie van de film kijken, zodat je de twee met elkaar kunt vergelijken. Deze is wel al gratis verkrijgbaar op het Disneyplatform, evenals vele andere Disney klassiekers.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina