NAD T 777 v3 is vanaf eind deze maand beschikbaar

We moesten er even op wachten, maar beter ietsje verlaat, dan helemaal nooit. We ontvingen namelijk het heugelijke nieuws van importeur DALI Benelux B.V. dat de NAD T777 v3 vanaf eind deze maand leverbaar zal zijn. En dat vinden wij leuk!

NAD T777 v3

De T777 v3 heeft naast Dolby Atmos, ook 4K UHD video, DIRAC Live en BluOS high-res multiroom audio aan boord.  In directe vergelijking met het kleinere broertje, de T758 v3, ligt het vermogen hoger (7 x 80 Watt t.o.v. 7 x 60 Watt) en heeft de T777 v3 6 HDMI-ingangen met ondersteuning voor de UltraHD-resolutie en 2 HDMI-uitgangen (1x 4K en 1x HDMI 1.4). De netwerkverbinding (en dus ook BluOS/Bluesound) kan naast draadloos ook middels een LAN-kabel tot stand worden gebracht en naast de hoofdzone heeft de T777 v3 nog de mogelijkheid om, met aanvullende versterker, 3 extra zones van geluid te voorzien.

NAD en DIRAC 

De NAD T777 v3 is net als de T758 v3 uitgerust met de DIRAC Live Room Correction Software. Een stukje software waar wij erg over te spreken zijn. DIRAC Live meet de akoestische prestaties van het systeem binnen de luisterruimte, optimaliseert het niveau van de weergave en brengt de meest transparant mogelijke muziekreproductie.  De T777 v3 is uitgerust met de Lite versie, met de optie om tegen bijbetaling te kiezen voor de volledige versie (DIRAC Live Full). De meegeleverde versie is geschikt voor correcties in het frequentiebereik van 20Hz tot 500Hz en dat is precies het meest problematische gebied. In onze ogen dan ook een prima oplossing, omdat het corrigeren van hogere frequenties kan leiden tot het veranderen van het karakter van je speaker.

Prijs en beschikbaarheid

Zoals gezegd is de NAD T777 v3 vanaf eind deze maand leverbaar. De verkoopprijs ligt op €2.799,00.

 

Meer informatie op de site van NAD

 

 

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina