Netflix komt met de zesdelige fantasyserie THE WITCHER: BLOOD ORIGIN

Netflix komt met de zesdelige fantasyserie

THE WITCHER: BLOOD ORIGIN

Blood Origin is een prequel van de populaire Netflix-serie The Witcher

Schrijver en producent Declan De Barra loopt - als groot fantasyfan - al sinds hij The Witcher-boeken van Andrzej Sapkowski las met de gedachte in z'n hoofd hoe de Elvenwereld eruit zou zien. In de zesdelige fantasyserie THE WITCHER: BLOOD ORIGIN beschrijft De Barra deze Elvenwereld, zo'n 1200 jaar voor het verhaal van de Netflix-serie The Witcher, voor het verval toeslaat. Tevens komt hij met de ontstaansgeschiedenis van de allereerste Witcher. Volgens producente Lauren Schmidt Hissrich zullen er nieuwe karakters in de serie aanwezig zijn.

The Witcher: Blood Origin

Over Blood Origin
Blood Origin vertelt een verhaal dat verloren is gegaan in de tijd en dat zich afspeelt in de elfenwereld, 1.200 jaar voor The Witcher. Blood Origin gaat over het ontstaan van de allereerste Witcher en de verschillende gebeurtenissen die leiden tot de samensmelting van de werelden van monsters, mensen en elfen.

Wanneer The Witcher: Blood Origin op Netflix valt te bewonderen is nog niet bekend. Inmiddels werkt Netflix al wel aan het tweede seizoen van The Witcher, maar door de coronacrisis zijn de opnames tijdelijk stilgelegd en worden pas weer in augustus hervat. Deze lopen door tot in 2021 en daarmee zal de oorspronkelijke release van begin 2021 worden verplaatst naar, waarschijnlijk, eind dat jaar.

Netflix Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina