Netflix onthult eerste beelden van dramaserie Away

Netflix onthult eerste beelden van dramaserie Away

Netflix Original serie Away met Oscarwinnares Hilary Swank is vanaf 4 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix

De Netflix Original serie Away is een spannend en emotioneel verhaal over wat we als mens kunnen bereiken en de persoonlijke offers die we hiervoor moeten brengen.

De Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar thuis meer dan ooit nodig hebben… Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken.  

Away - still

Cast: Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu, Monique Curnen

De serie is gemaakt door Andrew Hinderaker en geproduceerd door Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan en Jeni Mulein.

Te zien vanaf 4 september op Netflix

Netflix Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina