Nicholas Cage als jager in de aktiethriller PRIMAL - vanaf 12 juni op DVD en Blu-ray Disc

Nicholas Cage als een succesvolle jager in

PRIMAL

The Dare DVDThe Dare Blu-ray

12 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

PRIMAL is een actievolle thriller over een jager die op een boot, midden op zee, opgezadeld zit met een psychopatische huurmoordenaar.

In de keiharde actiefilm Primal is jager Frank Walsh (Nicolas Cage) gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste indrukwekkende vangst bestaat onder meer uit ‘The Ghost Cat’, een zeldzame witte jaguar. Terwijl de dieren op een nogal louche schip worden gehesen, arriveren de Amerikaanse special forces met een misschien wel gevaarlijker wezen: Gevangene Richard Loffler (Kevin Durand) is een voormalig marinier die als huurmoordenaar verschrikkelijke misdaden tegen de mensheid heeft begaan. Omdat hij vanwege een hersenaandoening niet in staat is om te vliegen maar per direct Brazilië moet verlaten, zit er niets anders op dan hem mee te nemen op het zeetransport. Waar hij wordt begeleid door o.a. neuroloog Dr. Ellen Taylor (Famke Janssen). Na twee dagen op zee, omringd door niets dan water, weet Loffler op gewelddadige wijze zijn kooi te openen, en niet alleen die van hem, maar ook die van de dieren...Er ontstaat totale chaos op het schip, waar de grenzen tussen jager en prooi steeds meer vervagen: Wie jaagt er nu op wie?

CAST: Nicolas Cage (Face/off, The Rock, Lord Of War, Mandy) Famke Janssen (X-Men, GoldenEye, Hemlock Grove) Kevin Durand (Robin Hood, Legion, X-Men Origins: Wolverine)
REGIE: Nick Powell (Outcast, The Bourne Identity, 28 Days Later)
GENRE: Actie

TAAL Engels
ONDERTITELING: Nederlands
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
BEELD: 2.39:1
SPEELDUUR 94 min (DVD) / 97 min (BD)
KIJKWIJZER 16

Te koop bij Bol.com

Primal - still

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina