Niemand in de Stad, Utøya 22. Juli en Sir vanaf 6 februari te koop op DVD en VOD

Vanaf 6 februari zijn Niemand in de Stad, Utøya 22. Juli en Sir beschikbaar op DVD en Video On Demand.

Septemberfilm brengt op 6 februari drie films uit op DVD en Video On Demand. NIEMAND IN DE STAD van Michiel van Erp naar het boek van Philip Huff, UTØYA 22. JULI, de verfilming van de aanslag in Noorwegen door Anders Breivik en de Indiase film SIR, waarin twee mensen met een totaal verschillende afkomst steeds dichter naar elkaar toegroeien.

Journeyman, I Am Not A Witch, The Happy Prince

NIEMAND IN DE STAD

Niemand in de Stad DVDDrie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

Regie: Michiel van Erp
Met o.a: Minne Koole, Jonas Smulders, Chris Peters, Sofie Porro
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Nederlands, Engels
Genre: Drama
Lengte: 98 min
Kijkwijzer: 12

 

UTØYA 22. JULI

Utoya 22. juli DVDOp 22 juli 2011 laat een zwaarbewapende rechtsextremist een bom afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. Geschokt door het nieuws uit de hoofdstad zijn de jongeren in contact met hun familie thuis om ze gerust te stellen dat ze ver van het incident vandaan en veilig zijn. Tot er opeens schoten te horen zijn. In één take volgen we de 18-jarige Kaja die haar zusje zoekt, terwijl ze de 72 minuten durende aanslag probeert te overleven.

Regie: Erik Poppe
Met o.a: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad, Solveig Koløen Birkeland
Land van herkomst: Noorwegen
Ondertitels: Nederlands, Frans
Taal: Noors
Genre: Drama
Lengte: 93 min
Kijkwijzer: 12

 

SIR

Sir DVDDe jonge weduwe Ratna werkt als huishoudster bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Ashwin perfect, maar al snel blijkt dat hij niet het leven leidt dat hij zelf zou willen. De koppige Ratna laat zich daarentegen niet weerhouden door haar achtergrond en omgeving. Ze blijft hopen en hard werken voor een betere toekomst. Terwijl hun werelden samenkomen en de aantrekkingskracht tussen de twee overduidelijk is, lijkt een gelijkwaardig leven samen echter niet tot de mogelijkheden te behoren.

Regie: Rohena Gera
Met o.a: Vivek Gomber, Tillotama Shome
Ondertitels: Nederlands
Land van herkomst: India
Taal: Hindi
Genre: Drama
Lengte: 95 min
Kijkwijzer: AL

Verkrijgbaar vanaf 6 februari op DVD en VOD

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina