Nieuw achtergrondartikel: Interview met Colin Farrell over zijn rol in Total Recall

Ter gelegenheid van het uitkomen van de film Total Recall heeft DVD.nl de eer om een interview van acteur Colin Farrell te publiceren. Je kunt het interview met Colin Farrell over Total Recall lezen in de rubriek Achtergrondartikelen.

"Colin Farrell herontdekt zijn lot"

De Ierse acteur Colin Farrell speelt in <b>Total Recall</b> de rol van Douglas Quaid, die een bezoek brengt aan Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Naast Colin spelen ook Kate Beckinsale en Jessica Biel een rol in de film. Deze science-fiction is een remake van de Paul Verhoeven-versie met Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone uit 1990.

Synopsis Total Recall
Total Recall BDWelkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Total Recall is vanaf 29 november 2012 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina