Nieuwe Disney DVD en Blu-ray Disc titels vanaf 11 februari 2009

Nieuwe DVD en Blu-ray Disc releases van Walt Disney Studios Home Entertainment

Space Buddies
Een kleine stap voor de hond. Een reusachtige sprong voor de hondenwereld.

Vanaf 11 februari 2009 verkrijgbaar op Disney Blu-ray Hi-Def en DVD

Disney’s onweerstaanbare pratende puppy’s keren, na de avonturen Air Buddies en Snow Buddies, met Space Buddies terug in een gloednieuwe Disney film die ze meeneemt naar een plek waar geen enkele Buddy eerder is geweest: de maan! Het intergalactische avontuur vol actie, spanning en humor is vanaf 11 februari verkrijgbaar op Blu-ray Hi-Def en DVD. Als ideaal Valentijns-kado is aan dit warme avontuur ook nog eens het leukste bonusmateriaal toegevoegd met hilarische bloopers en een unieke muziekvideo. Een heerlijke familiefilm waar alle Disney- en Buddie-liefhebbers keer op keer van zullen genieten.

Korte inhoud
De vijf schattige pratende puppy’s uit een en dezelfde famile, de dappere Rosebud (Roos), de sympathieke Buddha (Buddha), lekkerbek Budderball (Bolle), vrijbuiter Mudbud (Modder) en rappende B-Dawg (Bink), maken er weer een dolle boel van. Dwaas en nieuwsgierig als ze zijn willen ze hun droom waar maken en naar de maan reizen. Om er daarna achter te komen dat ze niets liever willen dan zo snel mogelijk terug te keren naar de aarde. Ze vliegen op volle snelheid, ontwijken asteroïden en veel meer. De Buddies en hun twee nieuwe vrienden Spudnick en Gravity moeten hun moed en vindingrijkheid verzamelen om een maanlanding en een raketvlucht naar huis te plannen. Hebben ze de juiste spullen hiervoor?
Met oneindig veel intergalactische actie en dapperheid, is Space Buddies een verbazingwekkend verhaal van teamwork en loyaliteit. Het is de reis van hun leven met nieuwe vriendschappen die onderweg worden gesloten.  Een film van Robert Vince naar een scenario dat hij samen schreef met Anna McRoberts.

SpaceBuddies op Blu-ray disc
Bereid je voor op deze magische en avontuurlijke film in Blu-ray™ High Definition. Nu nóg sprankelender.
Bonusmateriaal
Buddy Bloopers
Enceclopedisney: Het Puppy-handboek voor ruimtereizen
Buddy weetjes
Buddy zoeker
Muziekvideo: ‘Dancing in the Moonlight’
Vooruitblik
Technische specificaties:
VIDEO: 1080p High Definition - Aspect Ratio: 1.78:1 - Beeldformaat: 16 x 9
AUDIO: Dolby Digital True HD 5.1 Engels – DTS HD 5.1 Nederlands / Frans / Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Speelduur: 80 minuten - Kijkwijzer: AL– Genre: Familiefilm

SpaceBuddies op DVD
Bonusmateriaal
Buddy Bloopers
Enceclopedisney: Het Puppy-handboek voor ruimtereizen
Muziekvideo: ‘Dancing in the Moonlight”
Technische specificaties:
Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9 – Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands / Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden - Speelduur: 80 minuten -
Kijkwijzer: AL – Genre: Familiefilm - Artikelnummer: BHA2711016

Buddies Tripack 3 DVD Box
Space Buddies is vanaf dezelfde datum ook samen met Air Buddies en Snow Buddies verkrijgbaar in de Buddies Tripack 3 DVD Box.
In Air Buddies gaan de puppy’s op een gewaagde reddingsmissie als hun baasjes door boeven ontvoerd zijn. In Snow Buddies trotseren de vijf pratende puppy’s de vrieskou om mee te doen aan een spannende hondensleerace in Alaska.


The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock
Een spannend en magisch avontuur in Afrika

28e Nederlands Film Festival 2008 - Winnaar Filmprijs van de Stad Utrecht

Vanaf 11 februari 2009 verkrijgbaar op Disney Blu-ray Hi-Def en DVD

Je zou het misschien niet geloven, maar de spannende en magische avonturenfilm The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock (De zeven van Daran: de strijd om Pareo Rots), die zich helemaal in Afrika afspeelt is een Nederlandse film. Met zijn regie speelfilmdebuut won Lourens Blok tijdens het 28ste Nederlands Film Festival in Utrecht de Filmprijs van de Stad Utrecht. Het juryrapport vermeldt: “De maker weet zijn kijkers te boeien en te ontroeren, zonder clichés te schuwen. De acteurs overtuigen net als hun dialogen. Zij zijn treffend gecast en uitstekend geregisseerd. De totale vormgeving, de stunts en de special effects zijn spectaculair en functioneel. Het is een intelligent gemaakte en uiterst professionele avonturenfilm.”

Vanaf 11 februari 2009 is The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock, waarin Johann Harmse (Jimmy Westwood), Ketrice Maitisa (Charita), Caroline Goodall (Lisa Westwood), Eddie Eckstein (Mr. George), Robin Smith (Van Pelt) en Hanna Verboom (Mariska Meyers) schitteren, verkrijgbaar op Disney Blu-ray Hi-Def en DVD.

Korte inhoud
De film vertelt het verhaal van Jimmy, een 11 jarige blanke jongen, die met zijn moeder in een prachtig luxe villa in Afrika woont. Zijn moeder is altijd bezig met haar werk en wil in Afrika een golfresort bouwen. Op een dag raakt Jimmy verdwaald in de stad en loopt op een markt de witte giraffe Seraf tegen het lijf, die opeens tegen hem begint te praten. Seraf fluistert Jimmy in dat er een grote kans bestaat dat twee Afrikaanse stammen met elkaar gaan vechten bij een heilige rots. Alleen hij kan deze bloedige strijd voorkomen. Samen met de stoere Charita, een arm Afrikaans meisje, gaat Jimmy op een avontuurlijke en magische reis door de Afrikaanse wildernis waar ze veel obstakels zullen moeten overwinnen. Gelukkig krijgen ze uiteindelijk hulp, niet alleen van Seraf, maar ook van een speciaal medaillon. Tijdens hun reis leren ze dat als je echt iets wilt bereiken, ze in zichzelf moeten geloven en zich door niemand moeten laten  stoppen...

Op opnamen van The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock vonden plaats in Zuid-Afrika en Namibië. In de film spelen heel veel dieren mee. Naast de giraffe Seraf bijvoorbeeld ook zebra’s en cheeta’s. De film zit volop actie, waaronder een spectaculaire vlucht per helicopter. De giraffe is helemaal door de computer gemaakt door Dietrich Hasse, de lead animator van niemand minder dan Peter Jacksons film King Kong. Het scenario is geschreven door Bart Juttmann. Achter de camera stond Menno Westendorp. De film is geproduceerd door Felice Bakker en Rolf Visser. Met deze film maakte Rolf Visser zijn grote droom waar. Het verhaal, dat hij zijn kinderen voorlas, is door hem zelf bedacht.

De legende vertelt....
The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock is het eerste deel van zeven films die in de komende jaren zullen uitkomen. Heel lang geleden werden op deze wereld zeven magische dieren geboren. Ze hadden speciale krachten en werden de zeven van Daran genoemd. Al miljoenen jaren bestrijdt ieder van hen het kwaad op een van de zeven werelddelen. En telkens als er onheil dreigt verschijnt een van hen aan iemand met een puur hart, een kind. In Afrika is het de giraffe.

The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock op Blu-ray disc
Bereid je voor op deze magische en avontuurlijke film in Blu-ray™ High Definition. Nu nóg mooier.
Bonusmateriaal
 The Making of The Seven Daran: The Battle of Pareo Rock
 Op de set met Hanna Verboom
Technische specificaties:
VIDEO: 1080p High Definition - Aspect Ratio: 2.35:1 - Beeldformaat: 16 x 9
AUDIO: Dolby Digital True HD 5.1 Nederlands / Engels – DTS HD 5.1 Nederlands / Engels
Ondertitels: Nederlands - Speelduur: 86 minuten - Kijkwijzer: 6, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Meekijken gewenst – Genre: Speelfilm

The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock op DVD
Bonusmateriaal
 The Making of The Seven Daran: The Battle of Pareo Rock
 Op de set met Hanna Verboom
Technische specificaties:
Aspect Ratio: 2.35:1 – Beeldformaat: 16 x 9 – Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands / Engels
Ondertitels: Nederlands - Speelduur: 86 minuten - Kijkwijzer: 6, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Meekijken gewenst – Genre: Speelfilm


College Road Trip
Martin Lawrence en Raven-Symoné in Disney’s chaotische komedie

Vanaf 11 februari is deze komedie voor iedereen verkrijgbaar op DVD. Natuurlijk voorzien van het leukste bonusmateriaal.

Maak je klaar voor een waanzinnig hilarische rit met Martin Lawrence en Raven-Symoné in Disney’s chaotische komedie College Road Trip. Regie: Roger
Kumble.

Korte inhoud
De ambitieuze en zelfverzekerde Melanie Porter (Raven-Symoné) kijkt vurig uit naar haar eerste stappen richting onafhankelijkheid: een tripje met alleen meiden om de verschillende universiteiten te bekijken. Maar dit overgangsritueel loopt in de soep wanneer haar overbeschermende vader (Martin Lawrence) er op staat dat hij met haar meegaat. Melanie’s droomreisje verandert al snel in een nachtmerrie vol wilde en vreemde wendingen.

Bonusmateriaal
• Het videodagboek van Raven
• Deleted Scenes
• Alternatieve Scenes
• Bloopers
• Muziekvideo “Double Dutch Bus” uitgevoerd door Raven-Symoné
• Op de Set: Double Dutch Bus
• Audiocommentaar

Technische specificaties:
Speelduur: 79 minuten - Aspect Ratio: 2.40:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Kijkwijzer: Alle leeftijden – Genre: Komedie
Talen: Dolby Digital 5.1 Engels – Dolby Surround 2.0: Engels / Frans
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden/Frans

Recente artikelen

Laatste reacties

BrianB  |  23-01-2009

Ze gaan natuurlijk niet alle Pixar's in een keer uitbrengen, dan worden er veel minder van verkocht. Dit jaar alleen A Bug's Life en Monsters, Inc. En ook Up, m...
Lees meer >

music_maniac1965  |  18-01-2009

geen enkele van de bovenstaande films intereseert mij :neutral:. zoals hierboven al is gezegd, zouden ze van mij alle pixar films in een grote blu ray box mog...
Lees meer >

Fonzie  |  15-01-2009

Volgens de site van DVDOutlet (www.dvdoutlet.nl) komt Pinokkio op 4 maart a.s. op Blu-ray (31,49) uit en op 2 DVD (voor 22,99). Vergeet alleen die belachelijke...
Lees meer >

Werner  |  15-01-2009

En ik die dacht dat het échte Disneyfilms waren (animatieclassics...)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina