Nieuwe namen voor Echo Base-con programma en Star Wars Jedi Challenges

Update voor het programma van
Echo Base Charity Con
Echo Base Charity Con

Al eerder publiceerden we over de aanstaande Echo Base Charity Con op zaterdag 16 december in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Er is een update in het programma en daarom is er genoeg reden om nog eens extra aandacht te schenken aan dit event.

Op 13 oktober 1977 vond de Europese rode loper-première van Star Wars plaats in Arnhem. Stichting Echo Base grijpt deze gelegenheid aan om met trots bekend te maken dat Guy Henry (Tarkin in Rogue One), Michael Carter (Bib Fortuna in Return of the Jedi) en Brian Herring (BB-8 in The Force Awakens én The Last Jedi) zijn toegevoegd aan de gastenlijst van het Star Wars-evenement Echo Base Charity Con op zaterdag 16 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Het evenement heeft een bijzondere opzet: de netto-opbrengst van Echo Base Charity Con zal in samenwerking met Star Wars: Force for Change worden gedoneerd aan het werk van UNICEF voor kinderen wereldwijd.

Lancering Echo Base Charity-con poster

Stichting Echo Base heeft tevens de Echo Base Charity Con-poster gelanceerd. Deze is gemaakt door Amerikaanse comic artist Stephen B. Scott, bekend van onder andere de officiële comicbewerking van de Batman-film The Dark Knight en de comic Indiana Jones and the Tomb of the Gods. Eerder werd al bekend gemaakt dat Jeremy Bulloch (Boba Fett in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi) en Tim Rose (Admiral Ackbar in Return of the Jedi, The Force Awakens en de nieuwe film The Last Jedi) aanwezig zullen zijn. Fans kunnen de diverse Star Wars-acteurs ontmoeten tijdens de signeersessies en Q&A’s die worden georganiseerd.

Echo Base Charity Poster Star Wars

Al veertig jaar is jong en oud in de ban van Star Wars en met de aanstaande nieuwe bioscoopfilm Star Wars: The Last Jedi lijkt daar voorlopig nog geen einde aan te komen. Voor de initiatiefnemer van Echo Base Charity Con, Wiebe van der Werk, genoeg redenen om een groots event op te zetten: “Star Wars is onverminderd populair. De laatste jaren is met de komst van nieuwe Star Wars-films de populariteit zelfs toegenomen en de fanbase gegroeid. Echo Base Charity Con biedt een fantastisch evenement voor alle Star Wars-fans van jong tot oud. We zijn ook zeer trots op onze samenwerking met Star Wars: Force for Change, waarmee we de netto-opbrengst van het evenement doneren aan UNICEF en daarmee gebruiken we de Force om ons steentje bij te dragen aan haar goeie initiatieven op het gebied van kinderrechten wereldwijd. Wij kijken uit naar een succesvol event in december!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.echobasecon.nl en in alle winkels van Primera.

Nog meer Star Wars-nieuws

Star Wars: Jedi Challenges vanaf nu in de winkel
Goed nieuws voor fans van Star Wars. Lenovo levert met de Star Wars: Jedi Challenges een levensechte Star Wars-ervaring in augmented reality. Jedi Challenges speel je met de Lenovo Mirage AR set. Lenovo Mirage is een smartphone-powered Augmented Reality (AR) product, dat wordt geleverd met een Lightsabler controller en een Tracking Beacon, waarmee spelers hun inner-Jedi kunnen trainen. Het product is vanaf nu verkrijgbaar bij Coolblue en MediaMarkt voor € 299,-

Star Wars Jedi Challenges

Ga voor een lightsaber battle en neem het op tegen Kylo Ren of Darth Vader, speel een strategisch spel met de strategic combat of speel Holochess, hét spel uit Star Wars dat tot leven is gebracht.

Voor meer informatie:

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina