Nieuwe Panasonic 1080p Full HD VIERA Plasma tv’s

Nieuwe Panasonic 1080p Full HD VIERA Plasma tv’s
De Ultieme Full High Definition Experience

Panasonic kondigde al eerder de komst aan van de Full HD VIERA Plasma tv-TV.
In mei a.s. brengt Panasonic de TH-50PY700 op de Nederlandse markt, in juni gevolgd door de unieke TH-42PY700 – die door zijn formaat de meest compacte Full HD tv in de markt zal zijn. Het High Definition tijdperk komt nu echt tot leven met deze 1080p Full HD Panasonic VIERA Plasma tv’s. Kenmerkend voor deze twee nieuwe VIERA tv’s is de volledige High Definition resolutie van 2,07 miljoen pixels (1.920 x 1.080). Dankzij de geavanceerde Panasonic High Definition V-real II PRO beeldverwerkingstechnologieën, de ruime aansluitmogelijkheden en aanwezigheid van diverse Networking faciliteiten vormt Panasonic Viera het centrum van de nieuwe belevingswereld, een wereld waarin men optimaal kan genieten in de allerhoogste High Definition kwaliteit.

Beste Plasma tv van het Jaar 2007
Nu al uitgeroepen tot Plasma -tv van het jaar 2007! Op 13 april jl. heeft Media Totaal, mede dankzij het feit dat deze Full HD Panasonic ‘VIERA’ nadrukkelijk bewijst dat wie groot en goed wil kijken nog steeds niet om plasma heen kan, de TH-50PY700 uitgeroepen tot “Beste Plasma- tv van het jaar.

Full HD Plasma tv - TH-50PY700/ TH-42PY700
Met de TH-50PY700 Full HD Plasma tv met een schermdiagonaal van 127 cm, wordt de meest optimale beeldkwaliteit bereikt. Dit is tv kijken zoals het bedoeld wordt: scherpe, heldere beelden met een maximale gradatie en een rijk pallet aan kleuren. De TH-42PY700 is identiek aan de “Plasma -tv van het jaar”, uitgezonderd de afmetingen. De TH-42PY700 is met 106 cm een maatje kleiner dan de TH-50PY700.

De nieuwe modellen zijn voorzien van een nieuw ontwikkeld scherm dat hinderlijke schittering op het scherm nog verder reduceert en licht, dat in een heel heldere omgeving kan ontstaan, reflecteert.

Belangrijkste specificaties TH-50PY700/TH-42PY700
- Full HD Plasma tv met 1920 x 1080 pixels
- V-Real Pro2 technologie (o.a. 1080p Digital Processing Chip-set/1080p Digital Re- mastering Processor/4.096 gradaties/contrast 5.000:1)
- 3x HDMI aansluiting/PC aansluiting
- VIERA Link
- HD-JPEG/MPEG2/AVCHD weergave via SD (geschikt voor SDHC)
- Smart Sound Speaker System (V Audio Surround)
- SRS TruSurroundXT

Panasonic’s kijk op High Definition: Create / Share en Link
Met de komst van de TH-50PY700 en de TH-42PY700 bewijst Panasonic zich perfect te hebben voorbereid op het High Definition tijdperk dat nu daadwerkelijk is aangebroken. Kenmerkend voor dit tijdperk is de centrale rol van de grootbeeld VIERA Full HD tv waarop de High Definition beelden tot leven komen. Om maximaal te kunnen genieten van deze fantastische weergave dient de informatie in de meest optimale kwaliteit te worden aangeleverd. Panasonic biedt de consument de mogelijkheid om zelf beeld en geluid in een hoge kwaliteit te creëren (AVCHD Videocamera), vast te leggen (DVD-recorder), te delen (SD-memory Card / Blu-ray) en producten aan elkaar te linken (HDMI / VIERA-Link). Panasonic maakt de High Definition cirkel rond.

VIERA Link gebruiksgemak
Ondanks de vele geavanceerde eigenschappen zijn de nieuwe VIERA tv’s erg gemakkelijk in gebruik. Ze beschikken over de populaire VIERA Link functie waardoor ook andere apparaten zoals een Panasonic DIGA DVD recorder of een home theater systeem met de afstandsbediening van de TtvV volledig kunnen worden bediend.

VIERA Full HD kenmerkt zich door:

1. SUPERIEURE FULL HD BEELDKWALITEIT
De Panasonic V-real II Pro technologie is een verzamelnaam voor een aantal technieken die samen garant staan voor de fantastische VIERA Full HD beeldkwaliteit.

PROCESSOR
- 1080P Digital Processing Chip Set: Optimale verwerking 1080P signaal
- 1080P Digital Re-mastering Processor: Verbetering van Standard Definition signaal naar HD
- Motion Picture Noise Reduction: Perfecte weergave van snelbewegende beelden
DRIVER
- Real Black Drive System & Deep Black filter: Maximaal contrast van 5.000:1
- 4,096 kleurgradaties: Perfecte zichtbaaheid details (ook in donkere scènes)
PANEL
- 10e generatie Progressive Full HD Panel: 1920 x 1080P resolutie
- Ongelimiteerde kijkhoek: vanuit elke positie dezelfde intense ervaring
- Advanced 3D Colour Management: Effectieve kleurcorrectie tot realistische weergave
- Sub-Pixel Controller: Uiterst scherpe weergave details

2. EXTREME VEELZIJDIGHEID
- SDHC Card Slot: Direct foto’s en AVCHD-video beelden bekijken op de tv
- HDMI aansluitingen: Ruime aansluitmogelijkheden voor geavanceerde digitale apparatuur

3. ENORME GEBRUIKSGEMAK
- VIERA Link: Complete bediening van alle via HDMI aangesloten Panasonic producten via het scherm met de VIERA afstandsbediening

4. STIJLVOL VIERA DESIGN
- Elegant en slank design met hoog afwerkingsniveau en vloeiend lijnenspel

5. AANDACHT VOOR HET MILIEU
- Geheel loodvrij product: Geen milieubelasting
- Energiezuinig: Energieverbruik is afhankelijk van de weergegeven scenes en fluctueert
- Lange levensduur: 60.000 uur kijkplezier

Panasonic produceert en assembleert elk belangrijk onderdeel van de plasma tv-TV in eigen huis, van processor en driver tot aan het panel. Komende zomer start de inmiddels vierde Panasonic Plasma -fabriek met de eerste productie. Deze fabriek zal in 2008 haar maximale capaciteit leveren wat neerkomt op een maandelijkse productie van 960.000 schermen. Voor 2009 staat de vijfde fabriek gepland. Als deze volledig operationeel is zal de totale productie liggen op bijna 2 miljoen schermen per maand.

Recente artikelen

Laatste reacties

Avalan  |  12-09-2007

Het grootste verschil is dat je van het upspeeden naar 25fps af bent. Een film in belgen- en nederland duurt nu 4% minder lang omdat men 24frames afspeelt op 25...
Lees meer >

Dva  |  09-09-2007

Misschien een "domme" vraag maar wat betekent dit nu concreet? Geeft dit dan een groot nadeel? Graag uw uitleg en indien er een beter alternatief zou ik dat g...
Lees meer >

Corax  |  04-09-2007

Het is jammer dat de nieuwe Pana Full HD schermen niet het native HDDVD /Blu Ray signaal van 1080p / 24 Hz als ingangsignaal accepteren. Dat betekent dat er dus...
Lees meer >

Alexander D  |  08-06-2007

Een LCD? Geen denken aan, ik wil geen monitorbeeld maar een TV beeld. LCD trekt op niks, als ik een serie platte schermen in de winkel zie staan haal ik er onmi...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina