Nieuwe projectoren bij Epson

Epson introduceert twee nieuwe ultraportable projectoren, de EPSON EMP-53 met maximaal SXGA-ondersteuning (scaling, de echte resolutie is SVGA) en de EPSON EMP-73 met maximaal UXGA-ondersteuning (scaling, de echte resolutie is XGA) Beide projectoren zijn ideaal voor gebruik binnen kantoren, maar ook voor gebruik thuis. De EPSON EMP 53 en de EPSON EMP 73 zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk EUR 2.656,98 en EUR 3.888 (inclusief BTW)

De EPSON EMP-53 biedt een echte SVGA-resolutie, de EPSON EMP-73 een echte XGA-resolutie. De twee bieden een helderheid van 1500 ANSI lumen (EMP-73) en 1700 ANSI lumen (EMP-53).

Beide projectoren beschikken over een volautomatische Keystone-correctie. Met deze tijdbesparende functie kan de projector probleemloos en zonder handmatige instellingshandelingen vanuit vrijwel elke hoek een optimaal beeld projecteren.


De Epson EMP-53


De Epson EMP-73

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  30-01-2003

Voorlopig nog te duur, maar over een jaar of 2 heb ik zeker een projector! (wat je allemaal niet uitspaart als je geen auto en GSM hebt, en niet rookt :D)
Lees meer >

van der velden  |  30-01-2003

inderdaad relatief goedkoop maar helaas hoe mooi het ook is om op die manier dvd te kijken blijft het teveel geld voor mij
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina