Nieuwe recensent voor AllesOverFilm en oproep nieuwe recensenten

Nieuwe recensent voor AllesOverFilm

The State Against Mandela and the Others posterOnlangs kreeg ik een e-mail van Esther de Haas over de documentaire The State Against Mandela And The Others, die ze op het IDFA had gezien. Ze had er een recensie over geschreven en vroeg of AllesOverFilm interesse had om deze te publiceren. Ik was erg onder de indruk van de recensie en deze staat vanaf vandaag dan ook gepubliceerd op AllesOverFilm. Esther weet een zeer beschrijvende wijze een intrigerend beeld van de film te geven, waardoor je deze direct zou willen gaan kijken. Maar ze geeft ook op een duidelijke manier aan wat er beter zou kunnen aan de film. Ik heb gevraagd of Esther vaker voor AllesOverFilm wil schrijven, dus de kans is groot dat je binnenkort nog meer van haar hand kan lezen.

Nog meer nieuwe recensenten gezocht

Naast Esther zijn wij op zoek naar nog meer recensenten. Schrijf jij graag over films die je hebt gezien, schroom niet en meld je dan aan bij ons team. Er bestaat de mogelijk om te te schrijven over bioscoopfilms, Netflix-releases, DVD's en Blu-ray's. Voor het schrijven over Blu-ray's (en evt. UHD's) die je wel te beschikken over een Full-HD setup met de mogelijkheden om de hoge resolutie audioformaten af te spelen.

Eventueel kunnen we je voorzien van een Pathé/Vue/Cineville-abonnement en bij voldoende recensies kunnen we je ook helpen met de aanschaf van nieuwe (audio)apparatuur voor je home-cinema.
Heb je interesse of wil je het gewoon een keer proberen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wie weet sluit jij dan aan bij ons leuke team!

Ook zijn we op zoek naar hardware reviewers

Op dit moment is het aantal hardware reviews nog beperkt. Sowieso doen we dit al een stuk meer dan afgelopen jaren, maar we willen nog veel meer hardware gaan reviewen en we zijn met name op zoek naar iemand die het leuk vindt en de tijd en de ruimte heeft om televisies te reviewen. Ook andere producten zoals soundbars behoren tot de mogelijkheden. Enig inzicht en een gezonde interesse in deze producten is dan natuurlijk wel gewenst. Professionele apparatuur voor kalibratie is niet nodig. Onze hardware reviews richten zich voornamelijk op de totale gebruikerservaring.
Bij interesse hiervoor kun je ook contact opnemen met de redactie. Michael Hamers, onze hoofdredacteur van het hardware gedeelte, zal dan reageren. Tip: schrijf bijvoorbeeld een review van een apparaat wat je al in bezit hebt. Dan krijgen we al een goed beeld van je schrijfstijl.

De beste wensen voor het nieuwe jaar

Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om iedereen een ontzettend goed en gezond 2019 te wensen, namens het hele team van AllesOverFilm.
En bedankt voor jullie bezoek, support, kritiek en plezier dat we dit jaar hebben mogen ontvangen.

Ludo Keeris
Hoofdredacteur AllesOverFilm

Recente artikelen

Laatste reacties

Esther de Haas  |  28-12-2018

Dankje Werner.
Lees meer >

Michael Hamers  |  28-12-2018

Ook een alinea toegevoegd mbt hardware reviewers die we nog zoeken!
Lees meer >

Werner  |  28-12-2018

Welkom Esther
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina