Nieuwe releases in oktober bij Warner Bros. Home Entertainment

 
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is de dramaserie die die het verhaal vertelt van de Los Angeles Lakers uit de jaren tachtig, een van de meest gerespecteerde en dominante sportdynastieën.

The Time Traveler's Wife is de verfilmde serie van de debuutroman van de Amerikaanse auteur Audrey Niffenegger, gepubliceerd in 2003. Het is een liefdesverhaal over Henry, een man met een genetische afwijking waardoor hij onvoorspelbaar kan tijdreizen, en over Claire, zijn vrouw, een kunstenares die het hoofd moet bieden aan zijn frequente afwezigheid.

Superman & Lois is de avontuurlijke Supergirl Spin-off-serie een die zich afspeelt in de Arrowverse. Met Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch in de hoofdrol, volgt de serie het getrouwde koppel terwijl ze omgaan met het leven terwijl ze twee tienerzonen opvoeden op de Kent boerderij.

Alle drie de series zijn in oktober beschikbaar bij Warner Bros. Home Entertainment.
 
RELEASES
  • WINNING TIME : THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY - SEIZOEN 1 OP DVD & BLU-RAY™ VANAF 5 OKTOBER 2022
  • Deze wervelende serie geeft een uniek inkijkje in het professionele en het privéleven van de iconische Los Angeles Lakers tijdens de jaren tachtig. Dit Amerikaanse basketbalteam is een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sportwereld. En bovendien een team dat haar stempel heeft gedrukt op dat tijdperk, zowel op het veld als daarbuiten.
  • THE TIME TRAVELER'S WIFE - OP DVD VANAF 12 OKTOBER 2022
    Deze verfilming van Steven Moffat van de populaire roman van Audrey Niffenegger, volgt het ingewikkelde en magische liefdesverhaal tussen Clare en Henry en over het probleem dat hun huwelijk beheerst: reizen door de tijd.
  • SUPERMAN & LOIS - SEIZOEN 1 OP DVD & BLU-RAY™ VANAF 12 OKTOBER 2022
    Superman (Tyler Hoechlin), de beroemdste stripheld ter wereld, en zijn wederhelft journaliste Lois (Elizabeth Tulloch) staan voor een van hun grootste uitdagingen ooit: je kinderen opvoeden als je een werkende ouder bent in onze modern samenleving.
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  28-09-2022

Superman & Lois: ik zou zo zeggen: eindelijk!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina