Nieuwe releases op DVD en Blu-ray Disc via Dutch Filmworks

Nieuwe releases van Dutch Filmworks op DVD en BD

Vandaag verschijnen er een aantal titels op DVD en Blu-ray Disc van Dutch Filmworks op de markt. Naast de keiharde actiefilm Act of Vengeance en het dramatische verhaal in Cargo komt ook de horrorfilm Day of the Dead - Bloodline uit. Tot slot nog de derde editie uit de filmreeks Dummie De Mummie.

ACT OF VENGEANCE (DVD & Blu-ray Disc)

Act of Vengeance DVD & Blu-ray DiscEen gladde advocaat besluit zijn leven om te gooien en een gelofte van stilte af te leggen, die hij pas wil breken als hij wraak heeft genomen op degene die zijn vrouw en kind hebben vermoord. Act of Vengeance is een keiharde actiefilm in de lijn van John Wick en The Equalizer.

CAST: Lillian Blankenship, Karl Urban, Paz Vega, Robert Forster, Cristina Serafini, Antonio Banderas
REGIE Isaac Florentine
GENRE Actie

TAAL Engels gesproken
SPEELDUUR: DVD: 83 minuten BD: 86 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 23-02-2018

 

CARGO (DVD & Blu-ray)

Cargo DVD & Blu-ray DiscIn het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme berg schulden. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug naar huis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. En Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.

CAST: Roland Van Campenhout, Chiel Vande Vyvere, Josse De Pauw, Sam Louwyck, Wim Willaert, Sebastien Dewaele
REGIE: Gilles Coulier 
GENRE Drama

TAAL, Nederlands
SPEELDUUR DVD: 88 minuten BD: 91 minuten
KIJKWIJZER 12

RELEASEDATUM: 23-02-2018

 

DAY OF THE DEAD - BLOODLINE (DVD & Blu-ray)

Day of the Dead Bloodline DVD & Blu-ray DiscIn een post apocalyptische wereld, vol zombies wordt een voormalige medicijnen student lastig gevallen door een donker figuur uit haar verleden. Het probleem is dat dit figuur half mens, half zombie is, gebrand om de hele wereld te vernietigen.

CAST: Sophie Skelton, Jeff Gum, Marcus Vanco, Mark Rhino Smith, Lorina Kamburova, Johnathon Schaech
REGIE Hèctor Hernández Vicens
GENRE Horror

TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR DVD: 87 minuten BD: 90 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM: 23-02-2018

 

DUMME DE MUMMIE en de Tombe van Achnetoet (DVD & Blu-ray)

Dummie de Mummie 3 Tombe Achnetoet DVD & Blu-ray DiscDummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

CAST: Stefan de Walle, Jennifer Hoffman, Yahya Gaier, Manou Kersting, Julian Ras, Roeland Fernhout
REGIE Pim Van Hoeve
GENRE Familie

TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR DVD: 79 minuten BD: 82 minuten
KIJKWIJZER: 6

RELEASEDATUM: 23-02-2018

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  22-02-2018

Oeps, had de verkeerde datum erin gezet. Werkt nu!
Lees meer >

Raymon  |  22-02-2018

"De pagina waar je naar op zoek was, bestaat helaas niet. Je kunt teruggaan naar de vorige pagina of naar de homepagina van Alles over Film."
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina