Nieuwe series televisies van LOEWE: Bild3 en Bild4-OLED

Loewe brengt nieuwe, hoogtechnologische producten op de markt. Wat dacht je van de nieuwe tv-dimensie van Bild 4 OLED, of de less is more Bild 3 in small, medium of large?

Bild 4 OLED: een nieuwe tv-dimensie

Met de nieuwe bild 4 OLED lanceert Loewe een ‘one box’-tv die alles heeft wat je nodig hebt. Het pakket bevat namelijk een ultradun beeldscherm en een ingebouwde soundbar voor een schitterende beeld- en geluidskwaliteit. En dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening is de tv ook perfect voor de minder technische zielen onder ons. Uitpakken, aanzetten en klaar. Handig! 

Loewe Bild4

Betoverend beeld
De nieuwste creatie van televisiefabrikant Loewe is een OLED-exemplaar met een ultradun beeldscherm. Met een dikte van amper 4,9 millimeter is deze tv zelfs dunner dan de meeste smartphones. En dankzij de OLED-technologie is de beeldkwaliteit superieur. Het grote voordeel hiervan ten opzichte van lcd-schermen, is namelijk dat ze geen achtergrondverlichting nodig hebben. Alle pixels lichten individueel op. Resultaat? Een intens en puur zwart en explosieve kleuren. Bovendien heeft de Bild 4 OLED een reactietijd van minder dan een microseconde. Geen bewegingsvertraging dus. Zo bevind jij je midden in die spannende achtervolging of is het alsof je aan de zijlijn staat van die spannende voetbalwedstrijd.

Geweldig geluid
Niet alleen de beeldkwaliteit is tip top, ook het geluid is fantastisch. Dankzij de krachtige ingebouwde stereo soundbar van 80 watt kan je genieten van een heerlijk volumineus geluid en warme lage frequenties. De ingebouwde 5.1 audiodecoder zorgt er bovendien voor dat je eenvoudig en snel extra audiocomponenten kan aansluiten. Zo geef je je geluidssysteem in een mum van tijd een boost. Ook kan je bijvoorbeeld muziek van je smartphone afspelen op je tv-audiosysteem en waan je je in no time op je favoriete concert.

Gemakkelijk in gebruik
Een goede beeld- en geluidkwaliteit, extra snufjes, allemaal goed en wel. Maar brengt dat niet een ingewikkelde installatieprocedure met zich mee? Nee, integendeel! De Loewe bild 4 OLED is uiterst gemakkelijk in gebruik. Zo kunnen ook technisch minder onderlegde kijkers meteen aan de slag. Met tal van tools vind je zo je weg. Op de personaliseerbare startpagina sla je bijvoorbeeld je favoriete programma’s op of hou je je opnames bij. En met de Loewe-app heb je alle mogelijkheden van je tv binnen handbereik. Zo gemakkelijk kan tv-kijken dus zijn!

Loewe Dual Channel-technologie
Neem een programma op terwijl je naar een ander programma kijkt. Gemakkelijker kan niet. Sluit een externe harde schijf, bijvoorbeeld de Loewe DR+ Feature Disk, aan op de USB-poort en begin met de opname. Je kan het kijken zelfs kort onderbreken. Druk gewoon op de pauzeknop en kijk dan verder vanaf waar je gebleven was.

Technische gegevens Bild 4
Schermdiagonaal: 55"
Display: Oled-displaytechnologie
HDR (Dolby Vision / HDR 10 / HLG)
Resolutie: Ultra HD resolutie 3840 x 2160
Ontvangst: DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / UHD@60Hz
Aansluitingen: 4 x HDMI UHD / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / bluetooth
Geluid: 2 x 40 watt stereo geluidssysteem
Ingebouwde 5.1 multikanaals audiodecoder
Optie: het systeem (luidsprekers en subwoofer) kan individueel worden uitgebreid met Loewe klang 1
Opsteloplossingen: Tafelvoet inbegrepen
Optioneel: Vloerstaander of muurbevestiging
Highlights: Nieuwste Oled-technologie voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit
High Dynamic Range-technologie (HDR) inclusief HDR10, HLG en Dolby Vision
Intuïtief besturingssysteem (os) van Loewe
Bluetoothfunctie om vlot muziek te streamen, of gebruik een bluetooth-hoofdtelefoon

Prijs: 2.999 euro (55")

 

Bild 3: less is more

Met de nieuwe bild 3-productfamilie in een large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) toont Loewe zich een overtuigde voorvechter van de nieuwe downsizingtrend. Eén ding is duidelijk: less is more. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Voor de bild 3 resulteert dit in een televisietoestel waar grondig over werd nagedacht en dat perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende levensfasen en woonsituaties. Er is er één voor iedereen. Zo wordt de 43” small uitvoering een prachtige eyecatcher, ook voor de kleinere ruimtes.

Loewe Bild3

De Loewe bild 3.55 OLED is het basismodel, dat met de allernieuwste OLEDtechnologie is uitgerust. Met de bild 3.49 (lcd) en de 3.43 (lcd) met hun moderne, eigentijdse design en hun vele technische verfijningen toont Loewe aan dat topkwaliteit ook perfect geschikt is voor kleine ruimten, zoals keukens, kantoren, slaapkamers en logeerkamers. Want waarom zou je op plaatsen waar je veel kostbare tijd doorbrengt, met minder tevreden zijn?

Briljante beelden
De Loewe bild 3.55 OLED is uitgerust met het extreem platte OLED-scherm van amper 4,9 mm. Dat is dunner dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet - ondanks de behoorlijke grootte van 55”. Het oled-scherm laat fascinerende beelden zien met een ware kleurenexplosie en ongeëvenaarde scherpte. Oleds zijn autonoom oplichtende pixels, organische lichtdiodes. Daarbij licht elk pixel afzonderlijk op. Als een pixel niet wordt geactiveerd, is hij zwart. Met deze technologie komt elk soort licht perfect tot zijn recht - van schel licht tot de donkerste nachtelijke duisternis. Dankzij Dolby Vision™ toont de bild 3 briljante beelden met een hoog contrast (HDR) en met een ongelooflijke dieptewerking en een verbluffend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden natuurgetrouw weergegeven. En snelle bewegingen stralen een ongekende levendigheid uit. OLED - fascinerend anders. Loewe bild 3.49 en 3.43 worden dan weer met de recentste lcd-displays aangeboden. De extreem platte Ultra HD-displays beschikken over een vier keer hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixel). Hierdoor zijn haarscherpe details, perfecte contrasten en een enorme kleurglans zichtbaar - zelfs bij snelle bewegingen, zoals in sportreportages of actiefilms.

Stel je eigen tv samen
Met de bild 3-productfamilie biedt Loewe zijn klanten talrijke mogelijkheden om zelf hun droomtelevisietoestel samen te stellen. Aan de muur, op een voet op de Sideboard of vrijstaand met de Floor Stand, naar keuze in grafietgrijs of lichtgrijs en met geïntegreerde speakers vooraan, die in totaal 2 x 40 watt muziekvermogen in de kamer verspreiden. En met de als optie verkrijgbare Digital Audio Link-interfaces kunnen extra soundsystemen van Loewe moeiteloos worden aangesloten.

Bediening: eenvoudig en intuïtief
Het duidelijk gestructureerde menu is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Op het homescreen kan je gemakkelijk televisiezenders, opnamen, apps of externe bronnen instellen. Apps van onlinevideotheken zoals Amazon Video en Maxdome, maar ook YouTube en TIDAL, werden al in de fabriek geïnstalleerd. Met de muziekstreamingdienst TIDAL kunnen hifi-fans een keuze maken uit meer dan 40 miljoen muziektitels.

Loewe-app
Met de duidelijk gestructureerde Loewe-app kan je een televisietoestel van Loewe via je smartphone of tablet bedienen. Bovendien kan je de Loeweapp als digitale tv-gids gebruiken en kan je vlot achtergrondinformatie raadplegen over programma’s die op dat moment spelen. Ook bijzonder: met de Loewe-app kan je niet-versleutelde programma’s in het homenetwerk live op een mobiel apparaat bekijken of al programmeren wanneer je onderweg bent.

Technische gegevens
Afmetingen van het beeldscherm (diagonaal): 43”/49”/55”
Display: 43”/49”: Ultra HD LCD/HDR 10/HLG
55”: OLED Display-technologie/OLED Generation:
2017/Dolby Vision/HDR 10/HLG
Resolutie: Ultra HD- resolutie 3.840 x 2.160
Ontvangst: DVB-T2/DVB-C/DVB-S2/UHD@60 Hz
Aansluitingsmogelijkheden: 4 x HDMI UHD/1 x USB 3.0/2 x USB 2.0/WLAN/Bluetooth
Geluid: 2 x 40 watt stereo soundsystem
- Optie: kan afzonderlijk via DAL-aansluiting tot 5.2 home cinema-systeem worden uitgebreid
Opstelmogelijkheden: inclusief Table Stand (maakt deel uit van de levering)
- Optie: Floorstand of Wallmount

Prijzen:
43”: vanaf 1.790 EUR/met DR+ vanaf 2.190 EUR
49”: vanaf 2.290 EUR/met DR+ vanaf 2.690 EUR
55”: vanaf 2.990 EUR

Loewe logo

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina