Nieuwe titels van DFW in juni, waaronder Indiana Jones Quadrilogy

HOME ENTERTAINMENT

CITY OF LIES

Deze spannende misdaadthriller volgt het onderzoek naar de moord op één van de meest omstreden rapartiesten ooit Christopher Wallace, beter bekend als The Notorious B.I.G. We zien hoe LAPD detective Russel Pool (Johnny Depp) meer dan twintig jaar van zijn leven wijdt aan de zoektocht naar gerechtigheid. Hij krijgt hierbij hulp van onder andere journalist Jack Johnson (Oscarwinnaar Forest Whitaker). Waarom blijft de moord op dit rapicoon onopgelost? En waarom het lijkt het alsof een tak van de Los Angeles Police Department vooral wil dat dit zo blijft?

11-06-2021 te koop op DVD en Blu-ray

 

BOSS LEVEL

De prijswinnende filmmaker Joe Carnahan (The A-Team, Smokin Aces en The Grey) is helemaal terug met het absolute actiespektakel BOSS LEVEL: Ex Special Forces Officier Roy Pulver (Frank Grillo) heeft een bijzonder probleem; elke dag wordt hij op de meest uiteenlopende manieren vermoord door huurmoordenaars. En als hij dan ontwaakt begint de ellende weer van voor af aan. Waarom zit hij vast in deze oneindige timeloop? En hoe redt hij zijn grote liefde Jemma (Naomi Watts) en hun 11-jarige zoon uit de handen van de eindbaas, Kolonel Clive Ventor (Mel Gibson)?

11-06-2021 te koop op DVD en Blu-ray

INDIANA JONES QUADRILOGY

In 1981 ging INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK in première. Ter ere van dit veertigjarig jubileum zijn voor het allereerst de vier de Indiana Jones’ films samen verkrijgbaar in een 4K Ultra HD box.

11-06-2021 te koop in 4K Ultra HD

INTO THE LABYRINTH

Deze Italiaanse thriller - met niemand minder dan Dustin Hoffman - vertelt het verhaal van Samantha, die als kind werd gekidnapt en 15 jaar is vastgehouden. Ze wordt wakker in het ziekenhuis en herinnert zich niets meer. Samen met Dokter Green (Hoffman) probeert ze haar herinneringen terug te krijgen en haar ontvoerder op te sporen.

11-06-2021 te koop op DVD en Blu-ray

NCIS LOS ANGELES - SEIZOEN 11

Of er nu spionnen, terroristen of wapenhandelaren op hun pad komen, voor Special Agents “G” Callen (Chris O’Donnell) en Sam Hanna (LL Cool J) is het een gewone werkdag. Maar ze krijgen ook geen moment rust wanneer enkele van de grootste zaken uit hun carrière voorbijkomen. Of er nu lokaal een marineofficier wordt vermoord of er een internationale raketlancering dreigt; ze doen er alles aan om het op te lossen. En dat ondanks diverse perikelen aan de NCIS-thuisfronten: Zo twijfelen Special Agent Kensi (Daniela Ruah) en LAPD agent Marty (Eric Christian Olsen) of ze klaar zijn om een gezin te stichten. En als Eric (Barret Foa) op undercover missie wordt gestuurd is het lastig voor Nell (Renée Felice Smith) om hun relatie te onderhouden. En dan verschijnt ook nog de wraaklustige Black Ops Agent Hetty (Linda Hunt) weer ten tonele. Kortom; bereid je voor op een nieuw seizoen vol actie, drama en de nodige spanning gedurende 22 afleveringen.

11-06-2021 te koop op DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina