No Time To Die komt uit op 16 februari!

NO TIME TO DIE KOMT UIT OP 16 FEBRUARI 
GENIET VAN DANIEL CRAIG IN ZIJN LAATSTE ROL ALS JAMES BOND 
NO TIME TO DIE, een van de succesvolste films van vorig jaar kun je nu toevoegen aan jouw collectie. Met meer dan een uur aan bonuscontent voorzien van actie, spektakel en stunts om thuis van te genieten! Met hoogtepunten, zoals het Being James Bond 45 minuten durende retrospectief op 4K Ultra HD en vier exclusieve en spannende features, kunnen kijkers ook een kijkje nemen achter de schermen van de film.
 

NO TIME TO DIE is binnenkort beschikbaar:
- 16 februari: 4K Ultra HD (Aston Martin DB5 Editie incl. Steelbook en als losse Steelbook),               Blu-ray™ (Filmbook Editie en losse Blu-ray™) en DVD Collector's Edition.

 

 
 
SYNOPSIS
In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug als Ian Fleming's James Bond naast OSCAR® winnaar Rami Malek. Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven op Jamaica. Zijn rust is van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.
BONUS FEATURES OP 4K UHD, BLU-RAYTM, DVD EN VOD:
•    ANATOMY OF A SCENE: MATERA: - Op ware Bond-manier is er een ongelooflijke pre-credit scène te zien in No Time To Die. Een adembenemende achtervolging in Matera die te voet begint, dan met de motorfiets, dan met de auto. Niet zomaar een auto, maar de iconische Aston Martin DB5! Aan de hand van interviews met Daniel Craig en regisseur Cary Joji Fukunaga, plus interviews met belangrijke leden van de crew op de set, ontdekken we hoe de filmmakers deze adembenemende scène hebben opgenomen.
•    KEEPING IT REAL: THE ACTION OF NO TIME TO DIE - In een wereld vol met CGI-zwangere actiefilms, onderscheidt de Bond-franchise zich door altijd praktische stunts te filmen, zonder het gebruik van speciale effecten. In dit stuk zien we hoe No Time To Die deze traditie voortzet met zijn verbazingwekkende actiescènes. 
•    A GLOBAL JOURNEY - Exotische locaties zijn synoniem aan alle Bond-films en No Time To Die is niet anders. We keren niet alleen terug naar Jamaica, het spirituele thuis van Bond, voor het laatste uitstapje van Daniel Craig, maar gaan ook op wereldreis naar Italië, Noorwegen en Schotland. We horen van Daniel Craig, Cary Fukunaga, andere hoofdrolspelers en filmmakers hoe het was om op deze spectaculaire locaties te filmen.
•    DESIGNING BOND - Productie-ontwerper Mark Tildesley en kostuumontwerper Suttirat Anne Larlarb bespreken samen met de cast en andere filmmakers de inspiratie, uitdagingen en beproevingen van het bedenken en maken van zulke opmerkelijke sets en kostuums voor de iconische Bond-franchise. 
•    BEING JAMES BOND* - In deze speciale retrospectieve van 45 minuten geeft Daniel Craig een openhartige kijk op zijn 15-jarige avontuur als James Bond. Inclusief nooit eerder vertoonde archiefbeelden van Casino Royale tot de 25e film No Time To Die, deelt Craig zijn persoonlijke herinneringen in gesprek met 007-producenten, Michael G Wilson en Barbara Broccoli, in de aanloop naar zijn laatste optreden als James Bond. 
*Alleen 4K UHD 

NO TIME TO DIE zal beschikbaar zijn op 4K UHD, Blu-ray™ en DVD.
4K Ultra HD zorgt voor de ultieme filmervaring, met de combinatie van 4K-resolutie en de kleurenpracht van High Dynamic Range (HDR).
Blu-ray™ ontketent de kracht van uw HDTV en is de beste manier om thuis films te bekijken, met 6X de beeldresolutie van DVD, exclusieve extra's en surround sound van bioscoopkwaliteit.

Recente artikelen

Laatste reacties

Leijo  |  03-02-2022

Hetzelfde geldt voor de Engelse uitgave (zal wel een gedeelde release met Italië zijn).
Lees meer >

RHK  |  20-01-2022

De Italiaanse heeft alleen Italiaanse en Engelse ondertitels in ieder geval. Ok, bedankt.
Lees meer >

Oakey  |  20-01-2022

De Italiaanse heeft alleen Italiaanse en Engelse ondertitels in ieder geval.
Lees meer >

Johan1967  |  20-01-2022

Is er al iemand die bijv. uit Amerika de blu-ray heeft weten te bestellen met NL ondertiteling? Kan deze nog niet vinden via de gebruikelijke leveranciers? Wel ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina