Nooit meer naar huis... Alien:Covenant is vanaf 13 september te koop op DVD, BD en UHD

Nooit meer naar huis
42375d57-b99b-43e6-8255-d0472a4e4783.jpg

 

Alien: Covenant is vanaf 13 september verkrijgbaar op (4K Ultra HD) Blu-ray en DVD
reeds beschikbaar via Digital HD

Alien Covenant DVD, BD, UHD

Wat begint als een spannend avontuur, eindigt in een onheilspellende nachtmerrie in ALIEN: COVENANT. In deze sciencefiction- en horrorfilm die binnenkort uitkomt op DVD en (4K Ultra HD) Blu-ray zien we hoe een stel wetenschappers op ruimtemissie gaat om een nieuwe kolonie te starten, ver weg van de bewoonde wereld. Als de groep onderweg een ongeplande tussenstop maakt op een ogenschijnlijk paradijselijke planeet, komen ze er al snel achter dat schijn bedriegt. Regisseur Ridley Scott - bedenker van één van de bekendste scifi-reeksen ooit: Alien - weet ook in ALIEN: COVENANT met spectaculaire maar angstaanjagende visuele effecten kijkers de stuipen op het lijf te jagen. Het acteerwerk van onder andere Oscarwinnaar Michael Fassbender en aanstormend talent Katherine Waterston zorgt ervoor dat fans van scifi en horror de hele film geheid op het puntje van hun stoel zitten.
 
Synopsis
Met Alien: Covenant keert regisseur Ridley Scott terug naar het door hem gecreëerde universum en voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan de baanbrekende Alien-reeks. Het team van het kolonieschip Covenant denkt tijdens een missie naar een planeet in een uithoek van het zonnestelsel op een tot nu toe onontdekt paradijs te stuiten. De planeet herbergt echter een donker en gevaarlijk geheim. Als de bemanning zich bewust wordt van deze onvoorstelbare bedreiging, rest hen niets anders dan een uiterst riskante en zenuwslopende vluchtpoging te ondernemen om aan een zekere dood te ontsnappen. 

Alien Covenant screenshot

Cast
Regisseur Ridley Scott (Alien, The Martian) wist voor ALIEN: COVENANT een sterrencast om zich heen te verzamelen. Zo nam Michael Fassbender (X-Men, Assassin’s Creed), die twee keer werd genomineerd voor een Oscar, een van de hoofdrollen op zich en speelt aanstormend talent Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them) de rol van Daniels. Andere rollen worden vervuld door Billy Crudup (Watchmen, Almost Famous) en Danny McBride (Eastbound & Down, This is the End).

DVD en (4K Ultra HD) Blu-ray
De DVD en (4K Ultra HD) Blu-ray van ALIEN: COVENANT staan bomvol interessante extra’s. Zo bevatten zowel de DVD als Blu-ray’s tal van verwijderde en langere scènes, goed voor meer dan 20 minuten extra kijkplezier. Op de (4K Ultra HD) Blu-ray staan ook de masterclass van de director himselfen verschillende special features waarin verschillende aspecten uit de film worden toegelicht. 

PRODUCTINFORMATIE
Regie
: Ridley Scott
Cast: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride
Genre: Science Fiction
Leeftijd: 16

Technische specificaties DVD:
Lengte: 117 minuten
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's:

  • Verwijderde en langere scènes
  • Phobos
  • Commentaar van regisseur Ridley Scott

Technische specificaties (4K HD) Blu-ray:
Lengte: 122 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's:

  • Verwijderde en langere scènes
  • USCSS Covenant
  • Sector 87 – Planeet 4
  • Master class: Ridley Scott
  • Commentaar van regisseur Ridley Scott
  • Productiegalerij
  • Bioscooptrailers

Alien Covenant screenshot

Releasedatum: 13 september

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Oakey  |  08-09-2017

Ik heb hem al in de pre-order staan, ben benieuwd. Verwachtingen zijn laag dus ik ga uit van een no-brainer die er fraai uitziet.
Lees meer >

rogue  |  08-09-2017

Ik vond 'm niet heel slecht (ik had geen spijt van het bioscoopbezoekje), maar zeker ook niet goed. Ik ga deze niet voor de volle prijs kopen; voor de tweede k...
Lees meer >

jeroeni  |  08-09-2017

Ik hoor/lees alleen dat de film visueel mooi is maar verder bagger.
Lees meer >

WaymannDirector  |  08-09-2017

Ik vond em geweldig in tegenstelling tot velen. Van begin tot eind. Hopelijk straks al bij Media Markt te vinden. Verwacht geen Alien film maar Prometheus 2, go...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina