Noteer het in de agenda: THE ACCOUNTANT | vanaf 8 maart op DVD, BD, UHD & Digitaal HD

Noteer het in je agenda

THE ACCOUNTANT

The Accountant DVD & Blu-ray

Vanaf 8 maart verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en UHD

Hij is geen doorsnee accountant. Kom achter zijn geheimen en dubbelleven wanneer THE ACCOUNTANT op 8 maart uitkomt op Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Digitaal HD. Oscar winnaar Ben Affleck (Argo) schittert in de rol van The Accountant, geregisseerd door Gavin O’Connor (Miracle, Pride and Glory, Warrior).

Synopsis
Christian Wolff (Affleck) is een wiskundig genie die zich meer aangetrokken voelt tot cijfers dan tot mensen. Naast dat hij werkt bij een lokaal accountantskantoor, werkt hij als freelance accountant voor een aantal van 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), hem in de gaten krijgt, besluit Christian een legitieme klus aan te nemen: een moderne robotica organisatie waar een boekhoudster (Anna Kendrick) een verschil in de boekhouding heeft opgemerkt van miljoenen dollars. Wanneer Christian diep in de boekhouding duikt en dichterbij de waarheid komt, komt zijn leven en die van anderen in gevaar.

The Accountant screenshots

Blu-ray bonusmateriaal:
• Inside the Man
• Behavioral Science
• The Accountant in Action

DVD bonusmateriaal:
• Inside the Man

In The Accountant speelt ook de voor een Oscar genomineerde Anna Kendrick (Up in the Air, Into the Woods), Oscar winnaar J.K. Simmons (Whiplash, de Spider-Man films), Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street), Jean Smart (Fargo, 24) en Cynthia Addai-Robinson (Star Trek: Into Darkness), Jeffrey Tambor (Transparent, The Hangover films) en de tweevoudig Oscar genomineerde John Lithgow (Interstellar, Terms of Endearment, The World According to Garp).

Gavin O’Connor regisseerde de film naar het scenario van Bill Dubuque (The Judge). De film is geproduceerd door Mark Williams, Lynette Howell Taylor. O’Connor, Jamie Patricof en Marty Ewing zijn uitvoerende producenten.

Diverse uitvoeringen

The Accountant is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Ultra HD Blu-ray heeft een Ultra HD Blu-ray disc in 4K kwaliteit met HDR, een Blu-ray versie van de film in high-definition en een digitale versie van de film in Digitaal HD met UltraViolet. The Blu-ray Combo Pack bevat een Blu-ray disc, een DVD en een digitale versie van de film in Digitaal HD met UltraViolet. De DVD betreft een 1-disc uitvoering.

Releasedatum: 8 maart 2017
Speelduur: 128 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Michael Hamers  |  19-02-2017

Goeie film! Ben zeer gecharmeerd van Affleck zijn acteerskills, ook weer in deze film.
Lees meer >

DVD Watcher  |  18-02-2017

Het gaat mij om het Nederlandse wat erop staat, plus ik begrijp aardig wat Frans. Meer dan Italiaans of Duits (bijv.). Dus ja, dat vind ik oke. Aha ok. Ik ga t...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  18-02-2017

Franse op de cover vind je wel ok??? Het gaat mij om het Nederlandse wat erop staat, plus ik begrijp aardig wat Frans. Meer dan Italiaans of Duits (bijv.). Dus...
Lees meer >

DVD Watcher  |  18-02-2017

8511 8512 Tja, ik zie weinig verschil. In ieder geval niet zoveel om een Italiaanse versie te importeren met Italiaanse teksten op de cover. Franse op de cove...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina