Numidia zingt titelsong van Marokkaanse Bruiloft

Logo

 

NUMIDIA ZINGT TITELSONG MAROKKAANSE BRUILOFT


UTRECHT – Numidia heeft de titeltrack gezongen van de nieuwe Johan Nijenhuis film Marokkaanse Bruiloft waarin ze ook haar acteerdebuut maakt. Het nummer Je hebt 't is vanaf vandaag te beluisteren via de streamingplatforms. Numidia schreef zelf de tekst, samen met Paul Sinha. De muziek werd gecomponeerd door Kris Coutinho en Gyo Kretz. Ook de clip van het nummer - met beelden uit de film - staat vanaf vandaag online. De film Marokkaanse Bruiloft is vanaf donderdag 2 juni te zien in de bioscopen.

Klik op deze link om direct een overzicht te krijgen van (het nummer op) de verschillende streamingsplatforms

Bekijk de clip door op onderstaande afbeelding te klikken

Numidia - Je Hebt 'T

 

OVER NUMIDIA
Alles wat Numidia El Morabet doet, staat in het teken van dans en muziek. Haar passies en coach brachten haar, mede dankzij coach Angela Groothuizen, naar de finale van The Voice Kids in 2015. Ze stal daar alle harten en wist toen zeker: ik wil dit blijven doen. Als snel sloot ze een labeldeal met Trifecta wat resulteerde in haar eerste nummer 1 hit Dana met o.a. Ali B, gevolgd door de even succesvolle track Meli Meli met Ronnie Flex. Daarna had ze samen met Boef het record van meest gestreamde tune op 1 dag te pakken met Tout est bon. Toen Numidia vanwege corona haar eerste clubtour in 2020 moest afbreken, heeft ze zoch gestort op haar eerste solo album dat deze zomer gereleased zal worden. Voor Z@pp presenteert Numidia sinds afgelopen januari het TV-programma Teenage Boss

OVER MAROKKAANSE BRUILOFT
Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Soumaya Ahouaoui (Melk & Dadels, Zwanger & Co) speelt in deze romantische komedie haar eerste hoofdrol in een Nederlandse bioscoopfilm. Naast haar zijn rollen weggelegd voor o.a. Walid Benmbarek (Mocro Maffia, Broeders), Nora El Koussour (Mocro Maffia, Laila M.), Pip Pellens (GTST, Just Say Yes), Nabil Aoulad Ayad, Liza Sips en Tjebbo Gerritsma. Ook Numidia El Morabet speelt een belangrijke rol in de film en maakt daarmee haar acteerdebuut.

De regie van Marokkaanse Bruiloft is in handen van Johan Nijenhuis naar een script van Aliefka Bijlsma en co-scenarist Mina El Hannaoui met een bijdrage van Jelle Posthuma. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning en Johan Nijenhuis in samenwerking met Mina el Hannaoui en coproducent AVROTROS. De film is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, Abraham Tuschinski fonds en CoBO. Dutch FilmWorks brengt Marokkaanse Bruiloft in de Nederlandse bioscopen. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina