NVGD: nog ruim 1,4 miljoen Nationale DVD & CD Bonnen in de keukenla

Nog ruim 1,4 miljoen Nationale DVD & CD Bonnen in de keukenla
Brancheorganisatie Entertainmentwinkeliers wil oude Bonnen terug

Onlangs presenteerde de Nederlandse brancheorganisatie van entertainmentwinkeliers (NVGD) de Nationale EntertainmentBon. Deze nieuwe Bon vervangt de oude DVD&CD Bon. Vandaag maakt dezelfde organisatie bekend dat er bij een kwart van de Nederlandse huishoudens nog een Nationale DVD&CD Bon moet liggen. Het gaat daarbij om in totaal 1.4 miljoen oude bonnen. Om het inleveren daarvan te stimuleren zijn deze oude bonnen tijdelijk 10% extra waard.

De ervaring leert dat gemiddeld 60% van de verkochte bonnen binnen een jaar wordt ingewisseld. De rest verdwijnt veelal in de bureaulade of keukenkast, om daar pas enige tijd later uit te komen. Mede ter gelegenheid van de introductie van de Nationale EntertainmentBon heeft de NVGD besloten om iedereen die van 21 t/m 28 oktober een “oude” bon inwisselt een extraatje te geven. Bij besteding zijn de bonnen daardoor tijdelijk 10% extra waard.

‘‘Met de feestdagen op komst en de introductie van de nieuwe Bon, lijkt het ons een mooie gelegenheid om de consument te wijzen op hetgeen ze in de keukenla hebben liggen en hen een onverwacht cadeautje te geven. Voor dit geld kan Nederland een leuke collectie films, games en DVD’s aanschaffen’’, aldus Martin de Wilde, voorzitter van de brancheorganisatie van entertainmentwinkeliers (NVGD).

Een nieuwe Bon
De Nationale EntertainmentBon verving onlangs de Nationale DVD&CD Bon die door zijn naamgeving niet meer aansloot op de ontwikkelingen in de markt van muziek, films en games. Teveel lag de aandacht op het segment muziek terwijl ook films en games met de bon kunnen worden aangekocht. Met een nieuwe naam maar ook een nieuw uiterlijk, wordt het hele scala van entertainment onder de aandacht van de consument gebracht. Met de Nationale EntertainmentBon kun je vrijwel alle producten in de entertainmentwinkel aanschaffen. Dus niet alleen cd´s, maar ook dvd´s en games. Uiteraard kun je de bonnen ook gebruiken als je aan het sparen bent voor de nieuwste PlayStation, Xbox of Nintendo spelcomputer.

Recente artikelen

Laatste reacties

scheur  |  22-10-2006

Datheb ik dus nooit begrepen... :roll: Als ik,een of meerdere van die bonne heb wil ik ze altijd zo gauw mogelijk opmaken... :twisted:
Lees meer >

Hugo R  |  20-10-2006

Heb helaas net alle bonnen opgemaakt. Jammer dat ze dan nu met zo'n actie komen :D
Lees meer >

Mortier  |  20-10-2006

Ik heb idd nog een bon :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina