Ook dit jaar is weer de Call The Midwife Christmas Special te zien op BBC First

Een speciale Call the Midwife Christmas Special bij BBC First 

Ga lekker zitten en maak het gezellig en warm in de donkere decembermaand, want BBC First biedt deze maand rond de feestdagen een speciale kerstspecial van Call The Midwife

In de Call the Midwife Christmas Special keert Trixie terug naar Poplar, precies op tijd om in te vallen voor de zusters die zijn overgeplaatst. Ook moet er een nieuwe leider gekozen worden én maakt Miriam Margoyles Margolyes (Harry Potter and the Chamber of Secrets & Harry Potter and the Deathly Hallows, Miriam’s Big American Adventure) een gastoptreden als Sister Mildred

Call the Midwife Kerstspecial

In deze jaarlijkse BBC Christmas-special van Call the Midwife schittert de veelgeprezen actrice Miriam Margolyes (Harry Potter and the Chamber of Secrets & Harry Potter and the Deathly Hallows, Miriam’s Big American Adventure) als Sister Mildred, een oprechte en onvermoeibare vroedvrouw. Ze arriveert onverwachts in Nonnatus House, haar handen vol met vier Chinese weeskinderen. Zij werden gevonden en opgenomen in het Verenigd Koninkrijk als onderdeel van het World Refugee Project, nadat ze waren gevlucht uit China. Met de voorbereidingen van Kerst in volle gang en de vroedvrouwen die bezig zijn met de zorg voor de aanstaande moeders van Poplar, veroorzaken deze onverwachte bezoekers zowel vreugde als chaos.

Nieuwe castleden zijn Fenella Woolgar (Victoria & Abdul, Harlots en War & Peace) die zuster Hilda speelt, Ella Bruccoleri (Genius: Picasso, The Last Kingdom) speelt vroedvrouw Frances en Georgie Glen (Waterloo Road, Damned) is Miss Higgins, de nieuwe receptioniste.

Trixie keert in de special terug naar Poplar, precies op tijd om in te vallen voor de zusters die zijn overgeplaatst. De moederoverste is ziek geworden en er moet een nieuwe geestelijke leider worden gekozen. Het wordt al snel duidelijk, tot grote schrik van zuster Julienne, dat zij de favoriete kandidaat is om het over te nemen.

De kerstspecial is te zien op dinsdag 25 december om 21.00 uur, met herhalingen op 26 december en 15 januari.

BBC First Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina